L3Zza Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Panowie, mam, wczorak kupiłem drugi wiatrak który nie wiem jak podłączyć ? :D. Jest z tyłu obudowy, ma wypychać powietrze ze środka obudowy czy wpychać do środka z pokoju ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McKane Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 sorry ale co to ma wspolnego z ekstremalnym podkrecaniem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 wepchnij palec w ten wentylator ;[ ;[ ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 sorry ale co to ma wspolnego z ekstremalnym podkrecaniem ? Tyle co piernik do wiatraka. Oczywiście że wyciągać z kompa do pokoju bo tu nie chodzi o wentylacje kompa ale o ogrzanie pokoju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 wiatrak ma wyciagac powietrze ze srodka budy .... co do podlaczenia to pewnie ma zlaczke na 3 pin'y ktora podlaczasz na plycie glownej i tyle ... nie jest to zbyt skomplikowane :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 ostatnio to juz chyba 3 taki topic co za ludzie .. ysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 nie no aż nie chce się być miłym jak się takie pier.. czyta... możesz go sobie gdzie chcesz i jak chcesz przyśrubić :P najlepiej na 30 minut do czoła - zanim napiszesz kolejnego posta :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 L3Zza dopiero zaczyna karierę na Forum. Bądzcie wyrozumiali. Wiem, że czasem to trudne. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...