MarasK Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Ello! Mam następujący problem: czasem jak nie ruszam mychą to kursor sam mi się przemieszcza! Nie wiem czy to wina tego, że wymieniłem diody podświetlające na niebieskię (oprócz tej czerwonej pod spodem), czy to jakiś śmieszny wir? Co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Ello! Mam następujący problem: czasem jak nie ruszam mychą to kursor sam mi się przemieszcza! Nie wiem czy to wina tego, że wymieniłem diody podświetlające na niebieskię (oprócz tej czerwonej pod spodem), czy to jakiś śmieszny wir? Co o tym myślicie? Ja z moją miałem dokładnie to samo. Zmieniłem podkładę na jednolicie czarną i problem zniknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 ALe problem jest taki, że przed BLUE MOD'em się nie przesuwał... a teraz będę musiał podkładkę załatwić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Jak nie zmieniałeś diody odpowiedzialnej za oświetlanie podłoża to przecież nie może być wina tego "moda". Sprubój zmienić podkładkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 LOL... na razie nie mam żadnej podkładki... a czy to może być od tego, ze układ sensora w myszcze obłożyłem czarnym kartonem, żeby swiatło czerwonej diody się nie rozpraszało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 jejku po co ci taki tuning myszki :) calkiem mozliwe ze wine za to ponosza twoje przerobki :). ale moze byc tez inna przyczyna: tak jak tu ludzie napisali zla, brudna podkladka (do optykow najlepeij jednolitego koloru i szmaciana). mogla ci sie tez oczywiscie uwalic myszka wtedy juz nic nie zrobisz. mozesz miec tez myszke tzw. za 20zł. te optyki nadaja sie chyba tylko do jezdzenia po chodniku :) sam kiedys mialem zaszczyt na takiej pracowac i klikniecie w jakis maly element bylo nie lada problemem :) jak kupowac optyka to tylko dobrego najlepiej z >800dpi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 hmmm mam nadzieję, że da się jeszcze coś z tym zrobić :/ a podkładki sie jeszcze nie dorobiłem. Mycha to A4Tech coś tam za 45zł i do tej pory (przed modem) spisywała się super. Myślicie, że odłączyć te 2 dodatkowe diody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 hmmm mam nadzieję, że da się jeszcze coś z tym zrobić :/ a podkładki sie jeszcze nie dorobiłem. Mycha to A4Tech coś tam za 45zł i do tej pory (przed modem) spisywała się super. Myślicie, że odłączyć te 2 dodatkowe diody?hmmm mam nadzieję, że da się jeszcze coś z tym zrobić :/ a podkładki sie jeszcze nie dorobiłem. Mycha to A4Tech coś tam za 45zł i do tej pory (przed modem) spisywała się super. Myślicie, że odłączyć te 2 dodatkowe diody? BTW. Na [brzydkie określenie na linuksa]u nie zauważyłem tego efektu O_o ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 kumpel ma podobny problem na a4techu za ta cene. poprostu sa to badziewne myszy i albo kupisza nowa albo bedziesz sie meczyl na tej. innego wyjscia nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...