Richi Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Witam! Ile realnie jest wart następujący zestaw? AMD Thunderbird 900 MHz, 512 MB RAM, 13 GB HDD systemowy, Adaptec SCSI U2W Controller, zewn. nagrywara SCSI CD-R/RW Yamaha 4/4/16, 2 x U2W SCSI HDD IBM (18 GB i 7 GB) dane, MOBO MSI MS-6191 , Grafa VirgeDX, no i cała reszta w stylu FDD, obudowa, mysz, klawiatura. W zestawie nie ma monitora. Pozdro Richi@home Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Nie wiem czy dobrzer mysle, ale to chyba topic na inny board. Niech no tu przyjhdzie jakis modek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Nie wiem czy dobrzer mysle, ale to chyba topic na inny board. Niech no tu przyjhdzie jakis modek :D No jak... przecież pytanie dotyczy sprzętu?! :) A tak poważnie to o jakim board'zie myślisz bo b.dawno mnie tu nie było. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 odpowiedź jest bardzo prosta : wart jest tyle ile da za niego kupujący ! a ile za to żądać to już inna bajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Spróbuj na początek 500zł. Przynajmniej bedziesz mial z czego schodzic................. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 jak myśle że coś około 800 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Wystaw na allegro od 1pln bcm to dowiesz się realnie ile to warte. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...