red_ Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 w moim athlonie, ktorego mam od kilku dni zdziwilo mnie, ze ma odblokowany mnoznik i na auto chodzi na 1.46v, a teraz w ogole nie wiem co mam o nim myslec bo wcpuid i cpuz wykrywa mi go jako mobile :lol: macie tu screeny z tych programow: to w koncu to jest mobile czy zwykly :roll: bo sam juz sie nie moge polapac i troche zglupialem :twisted: jesli mobile to dobrze bo zaplacilem za niego jak za zwyklego ;) 389 zl 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Pierwsze 4 litery na laminacie na procu Ci to wskażą: Jak masz np. AXDA - procek normalny AXMA - procek mobilny (M w tym wypadku i innych = mobile) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 a czy mobile przypadkiem nie ma szyny 133(266) a nie 333 ? Bo mi to wyglada na zwyklego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyngiel Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 z tego co wiem to mobile'ow nie rozpoznaje, podaje ci tylko taktowanie a u ciebie widze ze jest nazwa podana tez, sam niewiem co masz, sprawdz na laminacie tak jak mowil psychodeliczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 a czy mobile przypadkiem nie ma szyny 133(266) a nie 333 ? Bo mi to wyglada na zwyklego Też prawda :) Mobilki mają 133 mhz ale nie wiem jak to jest z rozpoznawaniem w progsach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 O ile działa teraz na domyślnych ustawieniach toto NIE jest Mobile… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Chyba ze jakaś nowa wersja mobila, CPU Z nie rozpoznaje napiecia z tego co widze. Fizyczny odczyt da Ci 100% pewnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Hipo: Ale Mobile jest 133MHz wiec jak to są domyślne ustawiania toto nie jest Mobile. Poza tym napięcie też nie jest do końca pewne bo Mki są 1,45v i 1,65v. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomen Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 mi na domyslnych gonil na 133 na napieciu 1,46 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 zmin mnoznik w biosie na 10 jak sie zmini i uruchomi sie na takim to bedzie mobile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 mozliwe ze masz na tyle farta ze ktos po drodze sie walna z naklejka albo gdzies im sie cos zapodzialo i dostales mobile za cene zwyklego ... zmien mnoznik w biosie i zobacz co wtedy cpu-z pokaze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Kolega napisał ze ma odblokowany procek, poczytajcie uwazniej pierwszy post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Ja uważam że to raczej nie jest Mobile ale jak już wcześniej powiedział Hipo tylko fizyczny odczyt (zawartość naklejki) może rozwiać wszelkie wątpliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red_ Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 teraz mam puszczonego na 10,5x200 :) a mnoznik moge ustawic jaki chce, ale defaultowo ma "nie mobilne" nastawy ale napiecie ma nizsze niz zwykly! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...