RiSC Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Witam! Mam mały - a w zasadzie duży problem :] Od jakiegoś czasu wysiada mi karta graficzna - podejrzewam, że to pamięci. Spotkał się ktoś z czymś takim może? Dałoby się coś z tym zrobić - czy mam postawić krzyżyk na mojej karcie (Prolink GeForce 2Ti)??? Poniżej załączam wycinek pulpitu: Oczywiście wiadomo o co pytam - te "ozdobniki" w okolicach Mój komputer. Dodam jeszcze, że nie gram na kompie za wiele, karta jest nie kręcona. Co ciekawe - te prostokąty pojawiają się raz na jakiś czas (co miesiąc) i trwa to przez 3-5 dni - potem wszystko wraca do normy. Druga sprawa - prosiłbym również o odpowiedź na mojego posta w temacie Nie wiesz jaką grafe kupić? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Karta porzadnie dociśnięta do AGP ? Jaka Płyta i jaka szyna procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam. No już głębiej w ten slot sie karty nieda wepchnąć ;) Płyta Soltek SL-75KAV, ale nie wiem czy ona ma z tym coś wspólnego bo sprzęt w tej konfiguracji działał poprawnie od 3 lat, a te "klocki" zaczęły się dziać jakieś 3-mce temu. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 a procek i zasilacz ????? ja na wszelki wypadek zmienil bym sterowniki choc to na i tak nie ich wina . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Witam. Odpada - procek Athlon 1GHz (nie kręcony), zasilacz to Modecom 350W z pasywnym PFC, więc spokojnie sobie radzi. Chyba wygląda na to, że nikt nie miał podobnego problemu - co prawda nikomu tego nie życze, ale przez to nikt nie jest w stanie mi pomóc ;) Chyba będę musiał postawić krzyżyk na tej karcie. Dla ciekawoski dodam że dzisiaj komp chodzi 13h i 30min. i jeszcze ani jeden taki "ozdobnik" się od rana nie pojawił - komp zachowuje się tak, jakby wszystko było w jak najlepszym porządku - najgorsze jest to ze za niedługo pewnie znowu wyskoczą mi te krzaczki, a ja na razie mam totalny brak funduszu na nową grafikę. Ponawiam prośbę o odpowiedź na mojego posta w temacie Nie wiesz jaką grafe kupić? Link prowadzi prosto do strony z postem, gdyby ktoś myślał, że będzie musiał długo szukać ;) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...