Domino Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Witam .Mam problem z Baracudo IV 40 .Od jakiegos czasu strasznie muli słuchajoc mp 3 rzezi przegrywa filmy po 5 min .Nie moge go tez ustawić na ATA 100 mimo ze płyta go opsługuje :x.Mam zainstalowane drivery VIa ale nic nie pomogły .Dysk jest podpiety na osobnej tasmie ale to tez nie przyniosło poprawy.Jesli ktos by mugł pomoc z góry dziekuje..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Jesli ktos by mugł pomoc z góry dziekuje..... MÓGŁ to na początek :wink: A teraz do sedna sprawy, jeśli wszystko podpiąłeś ok i wcześniej tego nie było(czy jest tak od początku :?: ) to raczej mamy tu kolejny dysk Seagate do wymiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 a kabelek jaki 40 czy 80 ? bo jak 80 to pewnie b4 do wymiany, a jak 40 to zmien na 80. p.s. odkad mam b4 uzywanie komputera stalo sie dla mnie koszmarem :/ zamiast spokojnie uzywac czekam az padnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No tak błedy ort to moja słaba strona....Dysk chodził dobrze jak miałęm tydzien Amd xp 2000 na płycie asusaaz7333 smigał az milo .Kabel jest 80 pinowy na bank a mino to za nie moge włoczyc ata 100...Niestety Nowy proc jest w serwisie i musiałem wrucic na strego durona a tu taki problem.....No nic za wszelko pomoc dziekuj może faktycznie musze wymienić dysk...pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 a moze masz podpięty kabel (80) nie tą stroną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A ja mam BIV i smiga az milo do tego zapodalem Indeksacje i Defragmentacje na noc ,bo mam NTFsa i zapierdziela dwa razy szybciej :) . A w twoim wypadku to poczekaj az wepniesz ja z powrotem na Asusa . BTW jakiego masz tego Durona ?? A7V333 ma mnoznik 6.5x . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 hmm taki mały programik był smscan.exe chyba poszukaj na forum, niby miał toto likwidować. ja ze swoja problemów nie mam, chodzi od jakichś 3 miechów na Performance i chihutka jak trup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 hmm taki mały programik był smscan.exe chyba poszukaj na forum, niby miał toto likwidować. ja ze swoja problemów nie mam, chodzi od jakichś 3 miechów na Performance i chihutka jak trup. I nawet Dr. zepsuj jej jeszcze nie zdazyl popsuc . Odpukac ;) . Jak juz mowilem BIV potrzebuje dobrej zasilki zwracajcie na to uwage . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ok dzieki za rady ...Ten duron to 650 ale chodzi spokojnie 900 wiec nie jest złe ,problem jest tylko z dyskiem.Dziwna sprawa tym bardziej ze na nowej płycie smigał az miło .Sciogne ten program co poradziliscie i sprubuje cos zdziałac...Ok dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ok dzieki za rady ...Ten duron to 650 ale chodzi spokojnie 900 wiec nie jest złe ,problem jest tylko z dyskiem.Dziwna sprawa tym bardziej ze na nowej płycie smigał az miło .Sciogne ten program co poradziliscie i sprubuje cos zdziałac...Ok dzieki Popraw mnie bo moze sie myle , ale tego Durona masz oczywiscie w mobo Asusa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Tak jasne a7v 133 dokladnie.nawt dobra płyta:)Tylko to cholerne ATA 100 trudno mi załoczyc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 hmm taki mały programik był smscan.exe chyba poszukaj na forum, niby miał toto likwidować. ja ze swoja problemów nie mam, chodzi od jakichś 3 miechów na Performance i chihutka jak trup. I nawet Dr. zepsuj jej jeszcze nie zdazyl popsuc . Odpukac ;) . Jak juz mowilem BIV potrzebuje dobrej zasilki zwracajcie na to uwage . a ja mam jakiegoś szajsa 300w z obudowy tracer. i działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 hmm taki mały programik był smscan.exe chyba poszukaj na forum, niby miał toto likwidować. ja ze swoja problemów nie mam, chodzi od jakichś 3 miechów na Performance i chihutka jak trup. I nawet Dr. zepsuj jej jeszcze nie zdazyl popsuc . Odpukac ;) . Jak juz mowilem BIV potrzebuje dobrej zasilki zwracajcie na to uwage . a ja mam jakiegoś szajsa 300w z obudowy tracer. i działa. Ale napiecia trzyma pewnie ;) . A jak masz ponad 13 V to szybko sie zagrzeje i padnie BIV . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Jesli masz win XP to sprobuj odinstalowac kontroler hdd - restart - winda zainstaluje sobie sama kontroler . Ja mialem problemy z wydajnoscia mojego dysku i to pomoglo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Hehs, ja tez mialem ten problem, dysk okazal sie wadliwy, wkrotce pojawily sie na nim bady i lezy teraz w serwisie, chyba. Byla to oczywiscie baracudaIV40gb, a bady mogly sie pojawic z innego powodu, np z takiego ze caly czas lezala na podlodze i mogl ktos ja kopnac podczas pracy i guwno. heh, a teraz mam 850mb dysk seageta, 32tys obr. ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...