kosmalka Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam serdecznie. Mam mały problem, mianowicie nie moge poradzic sobie z podłączeniem mikrofunu. Mam karte "SoundBlaster 5.1 Live Player", do tego zainstalowane stewrowniki KX i nie moge odpalic mikrofonu. Chciałem pogadac z kumplem na GG i lipa. On ma AC97 i bez problemu mu sie wszystko powiodło, ja go słysze ale on mnie nie. Mikrofon jeast sprawny bo był testowany i działa. Nie mam pojecia dlaczego tak jest. POMOCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmalka Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Nie sądziłem że aż tyle odpowiedzi otrzymam. Jestem wdzięczny - Bardzo dziekuje !!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 nie ma za co :lol: moze inni tez nie wiedzą? (delete me) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 jak masz 5.1 i glosnik centralny z buferem na wejsciu mikrofonowym to przestaw to w oprogramowaniu od karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...