kaen Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 pomozcie , moja konfiguracja: sempron 2.2+, Radeon fx 5200 :( , plyta glowna z chipsetem via. W sumie wszystko dziala elegancko bede musial tylko podkrecic ale to pozniej. Jest tylko jeden problem: We wlasciwosciach karty brakuje OpenGL i nie jest to wina sterownikow. Pomozcie co mam zrobic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Radeon fx 5200 Yyy ??? :)))))) Tak czy siak, zmień sterowniki, jak nie te obecne od karty, to wywal stare po innej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaen Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 juz probowalem 23.11, 67.11, te ktore dostalem z karta, to napewno nie jest wina sterownikow szukalem w sieci i znalazlem podobny przypadek tylko ze gosc mial radeona i to samo zadne sterowniki nie pomogly ale np u kumpla dzialalo wyszlo na to ze grafika jest "zle zintegrowana" z plyta cos pozmienial i dzialalo tylko nic z tego nie rozumiem :roll: niestety nie moge znalezc tego linka :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaen Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 znalazlem on to rozwiazal jakos tak : http://www.mandrake.pl/lofiversion/index.p....php/t1431.html niestety nic z tego nie rozumiem :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 po 1 zdecyduj sie czy masz radeona czy geforce bo nie ma takiej karty jak radeon fx5200 jesli masz radeona zainstaluj sterowniki z www.ati.com jesli masz geforce poproboj z www.nvidia.com te z z pierwszym numerkiem 60 (61 62 63 czy jakos tak nie pamietam jak one szly) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaen Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 pomylka 8O dobry jestem oczywiscie ze geforce ale przeciez juz pisalem ze nie jest to wina sterownikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...