Crichton Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Mam pytanie. Zamowilem 2x 512 RAM TwinMosa PC400 Cl 2.5 do plyty Gigabyte GA-8IPE775-G Intel 865PE. I zapomnialem zamowic je w komplecie Dual tylko wzialem jako osobne kosci. Czy wobec tego moga one nie ruszyc w trybie Dual na tej plycie? Czy rzeczywiscie potrzebne sa dwie pamieci w komplecie. Dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 powinny dzialac bezproblemowo ale nie gwarantuje tego na 100%. dual taki juz jest ze lubi sie gryzc z pamieci gdy te nie sa z tej samej serii.. ale mysle ze nie powinno byc problemu skoro to oba twinmosy 512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 jesli zamowiles dwie naraz to nie powinno byc problemu. Jak ja kupowalem swoje hynixy to kles mi powiezial ze dualowe nie sa pakowane w parach, ale w kartonie sa tak poukladane ze pasuja do siebie seriami i jesli sie zawsze po dwie bierze to sie trafia w takie same serie:) U mnie wszystko dziala wiec raczej tak jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 jest bardzo duza sansa, ze nie bedzie problemu - pamieci z roznych serii, a nawet roznych producetow potrafia ze soba wspolpracowac w dualu wiadomo czasami co sie gryzie ale mysle ze w twoim przypadku nie bedzie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...