El Wieczor Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Pamiątki mam umieszczone w skrajnych slotach, w BIOSie enabled a w SiSoftSandra 2002 i 2005 mi pokazuje przepustowość 2600MB/s a powinno być 2x więcej nie!? Czym jeszcze można sprawdzić? A może coś nie tak mam zrobione? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 sissoftsandra to lipny program. jesli w biosie pokazuje ci ze masz wlaczony dual channel to znaczy ze tak jest. 2600Mb/s to troche malo ale to pewnie zasluga twoich pamieci. Dual w amd wcale nie daje 2x szybszych ramow jest to roznica w granicach 4-5% na korzysc duala. Sprawdz jedszcze co ci pokazuje w cpuz-z.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=99619&highlight= :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...