pizzamen Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Mam wysłać karte graficzną i nie mam tej srebnej folii i chciałem zpytać czy nic sie nie stanie karcie jeżeli wyśle ją bez tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Nic się nie stanie. Teraz nawet widziałem, że nie wszystkie są sprzedawane w tej folii. Zapakuj tylko dobrze, żeby po pudełku nie latała i będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 owin ja w cos miekkiego i zaklej dookola tasma i pozniej w pudelko tak zeby nie latala i bedzie dobrze . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Ja pudełko z wysyłaną rzeczą wkładam w jeszcze jedno i między nie pogniecioną gazetę. Wszystko owijam w pamier pakowy i oklejam taśmą. Nigdy nic się nie stało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyluk Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Kup na poczcie specjalną kopertę wypełnioną bąbelkami z powietrzem. No i zrób tak żeby karta nie latał w pudełku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 koperta babelkowa to troche ryzykowne rozwiazanie. biorac pod uwage to jak poczta obchodzi sie z naszymi paczkami najlepiej jest zrobic tak jak tutaj ludzie napisali: kartonowe pudelko. karta owinac w jakas gabke i wolne miejsce wypelnic gazeta zeby nie latała. zawsze tak wysylam paczki na allegro i zawsze z pozytywym skutkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 @Nyny Kup na poczcie specjalną kopertę wypełnioną bąbelkami z powietrzem. No i zrób tak żeby karta nie latał w pudełku.Najpierw w kopertę, a dodatkowo w pudełko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...