niko2003 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Smieszna sytuacja. Sciagnalem nowy bios dla swojej płyty. Robie dyskietke startowa, przegyrwam awdflash, rozpakowuje pliki. Resetuje kompa i wywala mi przy probie podmiany, ze " plik nie jest zgodny z wersja systemowa". TO nagrywam na czysta dystkietke sam bios, uruchamiam alt-f2 i pisz source .... Co jest nie tak, bios jest dobry, wszystko ok !!!!!! macie jakas strone z biosami dla tej plyty Epox 8rda+ pro rev 1.x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 www.google.com :D Nie no zartowalem ja taki nie jestem, Strona na której jest wszystko to www.epox.com, tam napewno odnajdziesz potrzebne pliki oraz wyczerpującą instrukcję ja ksie z tym obchodzic. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 no właśnie mam z tej strony, googlowałem, też i wywala błąd przy aktualizacji i to ze strony producenta, szczyty !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 a nie rpsocej na dyskietke wgrac tylko biosa i podczas postu wcisnac alt + f2 i samo sie sflasciach!e bez zadnych awardflasow itd ?? ludzie naprawde potrafia sobie utrudniac zycie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Jakbyś przeczytał pierwszego posta, to pisałem, że tak zrobiłem i coś tam wywaliło !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 a spruboj zassac ze strony epoxa ten programik ktory sam zasysa biosy i inne aktualizacje .... ja z niego kozystalem i nigdy nie mialem problemu .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Wiatam !! Wgraj Magik Flash, ściągnij za pomocą niego bios. Zaaktualizuj i po problemie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...