maxvonsopop Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 jak w temacie, pomijam fakt czy dziala czy nie ale ..... sprzedawac bez biosu??? ktory wczesniej wylutowano. ti4200 to referencyjna karta. chyba ze te karty maja gdzies indziej umiejscowiony bios, bo z drugiej strony raczej nie. hehe - karta podobno wyswietla krzaczki. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35572564 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Karta bez biosu NIC by nie wyswietlala, bo komputer nie byl by w stanie jej wykryc. Widocznie ma bios... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 No nie wiem ja mialem GF256 z przerwanym flashem(nie wiem co bylo z biosu:) ) I jedyny obraz jaki byl to kolorowe piksele i kreski nic nic wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 jak w temacie, pomijam fakt czy dziala czy nie ale ..... sprzedawac bez biosu??? ktory wczesniej wylutowano. ti4200 to referencyjna karta. chyba ze te karty maja gdzies indziej umiejscowiony bios, bo z drugiej strony raczej nie. hehe - karta podobno wyswietla krzaczki. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35572564 a w ktorym to miejscu w opisie aukcji jest mowa o bios-ie? bo ja nie zauwazylem :) a z drugiej strony, czy ktos Cie zmusza do kupna tej karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 @ rosolini: a znasz sie troszke na k. graficznych? " jak na drewnianym plocie bedzie napisane d _ _ a to tez bedziesz chcial ja poglaskac? zastanawiam sie czy mozna wiezyc we wszystko co jest napisane w opise - bo ewidentnie katrta nie ma kosci biosu.- wiec dziwie sie ze karta moze cos wyswietlac / cokolwiek /????? a tego trupa to i za darmo nie wezme. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 "a tego trupa to i za darmo nie wezme." - bogacz i hardwarowiec sie znalazl . jesli ktos bedzie chcial kupic to kupi , jesli nie - to nie kupi . jaki ty masz problem ? masz zamiar to licytowac , ze sie tym burzysz . bo ja nie widze sensu w zakladaniu tematow w tym stylu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxvonsopop Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 @radol sens z zakladaniu jest taki ze chcialbym sie dowidziec czy ta karta ma kosc biosu czy nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 no mnie sie wydaje,ze musi miec kosc biosu,bo bez tego by sie nie uruchamiala. A druga rzecz to o co Ci chodzi? Czy nie ma biosu fabrycznie,czy nie ma biosu bo ktos wyciagnal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viruspl Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 A gdzie tam pisze że jest bez biosu? A po drugie to na zdjęciach jest napisane że karta jest spalona w tym i tym miejscu. Troche niewyraźne fotki ale widać że karta jest dość ostro przypieczona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...