walczy Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 dzisiaj się szarpnąłem na wydatek, zamieniłem moją kostkę 256 MB Nanya 333 Mhz z dopłatą na Seiteca 512Mb też 333 Mhz. Juz od jakiegoś czasy miałem na wielu nowszych grach w rozdzielczości 1280x1024 i max detale jakie można ustawić szarpanie wynikające z doczytywania z dysku. Powód mógł być tylko jeden: za mało Ramu!!! . Musiałem redukować detale (z Very High na High :D :D ) wkurzało mnie to. Teraz nic już nie haczy w tej rozdzielczości wreszcie mogłem ustawić very high w SoF2, Mafia chodzi looz w 1280x1024 i wszystko na max, GTA3 tak samo. Wniosek: jeśli ktoś gra w wyższych rozdzielczościach pod WinXP to 256 Mb to za mało. Paradoksalnie ten Seitec lepiej się spisuje jak Nanya, chodzi na Turbo i reszta timingów na max, Nanya chodziła stabilnie tylko zredukowana na Fast. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 też sie przymierzam do kupna jeszcze jednej kostki 256 ramu, skoro mówisz że wszystko chodzi super !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 walczy a jak ci chodzi BF1942? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 ja takich problemów jak ty nie miałem odkąd używam kompa na KT133 mam 512 a jest to jakieś niecałe 2 lata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 dzisiaj się szarpnąłem na wydatek, zamieniłem moją kostkę 256 MB Nanya 333 Mhz z dopłatą na Seiteca 512Mb też 333 Mhz. Juz od jakiegoś czasy miałem na wielu nowszych grach w rozdzielczości 1280x1024 i max detale jakie można ustawić szarpanie wynikające z doczytywania z dysku. Powód mógł być tylko jeden: za mało Ramu!!! . Musiałem redukować detale (z Very High na High :D :D ) wkurzało mnie to. Teraz nic już nie haczy w tej rozdzielczości wreszcie mogłem ustawić very high w SoF2, Mafia chodzi looz w 1280x1024 i wszystko na max, GTA3 tak samo. Wniosek: jeśli ktoś gra w wyższych rozdzielczościach pod WinXP to 256 Mb to za mało. Paradoksalnie ten Seitec lepiej się spisuje jak Nanya, chodzi na Turbo i reszta timingów na max, Nanya chodziła stabilnie tylko zredukowana na Fast.gdze zamiiałeś te kości? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 He,he Ja idę dzisiaj po256 pc2700 wilk które zamówiłem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 walczy a jak ci chodzi BF1942?jeszcze nie mam będę miał gdzieś za 5-10 dni (Edonkey rulez :D ) gdze zamiiałeś te kości?www.ckznak.pl - Poznań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Potwierdzam spostrzeżenia. Miałem ogromne problemy z wypalaniem płytek pod XP. Po zmianie kości na 512MB problemy ustapiły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Potwierdzam spostrzeżenia. Miałem ogromne problemy z wypalaniem płytek pod XP. Po zmianie kości na 512MB problemy ustapiły...Jakie mogla byc problem z wypalaniem w winXP jak sie ma 256 ramu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Potwierdzam spostrzeżenia. Miałem ogromne problemy z wypalaniem płytek pod XP. Po zmianie kości na 512MB problemy ustapiły...Jakie mogla byc problem z wypalaniem w winXP jak sie ma 256 ramu ? no własnie? :) a do walczego: kupiłes seiteca? no to powodzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 a do walczego: kupiłes seiteca? no to powodzenia... przeczytaj ostatnie zdanie mojego posta, kostka chodzi lepiej od Nanyi a nie wybierałem wziąłem pierwszą z brzegu, sam się tego nie spodziewałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 no fakt... sorry :) ale ja ogolnie nie ufam niczemu z napisem seitec :) te kosteczku wysypywały mi sie w najdziwniejszych sytuacjach... i to na kilkunastu kompach, kilka egzemplarzy pamieci... moze masz szczescie, albo ja miałem do nich takiego pecha i tyle. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 ja mam na KINGSTONE i też chodzą na MAX - oczywiście 1 kość 256 teraz chcem kupić 2 też KINGSTONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 dzisiaj się szarpnąłem na wydatek, zamieniłem moją kostkę 256 MB Nanya 333 Mhz z dopłatą na Seiteca 512Mb też 333 Mhz. Juz od jakiegoś czasy miałem na wielu nowszych grach w rozdzielczości 1280x1024 i max detale jakie można ustawić szarpanie wynikające z doczytywania z dysku. Powód mógł być tylko jeden: za mało Ramu!!! . Musiałem redukować detale (z Very High na High :D :D ) wkurzało mnie to. Teraz nic już nie haczy w tej rozdzielczości wreszcie mogłem ustawić very high w SoF2, Mafia chodzi looz w 1280x1024 i wszystko na max, GTA3 tak samo. Wniosek: jeśli ktoś gra w wyższych rozdzielczościach pod WinXP to 256 Mb to za mało. Paradoksalnie ten Seitec lepiej się spisuje jak Nanya, chodzi na Turbo i reszta timingów na max, Nanya chodziła stabilnie tylko zredukowana na Fast. Mi nanya 333 chodzi na max timingach do 175 MHz ale na Epoxie 8k3a+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Mi nanya 333 chodzi... Mi tez na 175 tyle ze na Abicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...