Skocz do zawartości
Thomek21

Bład przy instalacjii 2000

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem ktorego nie udalo mi sie rozwiazać. Kumpel dał mi kompa i do tego orginal windy 2000pro abym zainstalowal bo do pracy mu sie komputer przyda, mysle se no to oki no problem nie raz sie to robilo :) Konfig kompa (duron 800, ram 256, plyta ta sama co u mnie w podpisie, hdd 80, karta siecowa oparta na realtec,zasilacz 350W, grafika riva tnt2 m64 32mb,) instaluje sie ale do mometu.... mianowicie kiedy juz ma sie przelaczyc w tryb graficzny(ponowne uruchomienie po raz pierwszy). Pisze ze setup.exe wygenerowal blad i nastapi jego zamkniecie i komputer musi zostac ponownie uruchomiony. Caly czas tak samo sie dzieje. W pliku setuperr.log jest tak napisane, blad instalator napotkal nastepujacy nieobsluzony wyjatek. Oto ten wyjatek - wyjatek c06d007f, pod adresem 77E89B01, z nastepujacymi parametrami: 0006D43000000000

Prosze o pomoc kompa mam zrobic na srode :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc mam podobny problem co ty i nie moge sobie z nim poradzić :( a mianowicie jak juz ma komputer sie uruchomic odrazu po zainstalowaniu win 2000 pierwszy start tuz po loadingu to widze tylko czarny obraz i lipa nic nie daje :( HELP kompa robie kumplowi

[/code]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi