Gość DaMcio Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Przydał by mi się program który okroił by mi płytke xp ze WSZYSTKIEGO poza paintem notatnikiem ... no i czasami kalkulatorem bo reszta mi nie jest potrzebna sterowniki WSZYSTKO ZBĘDNY SZIT dx też poco ma mi się instalować 8.0 jak mam 9.0c sdk update i tak mam inne programy do oglądania filmów do przeglądania netu ... inne sterowniki i wszystko :| chce tylko system (z możliwością obsługi skórek ... wiem że niestety zwykłej Luny sie nie da wywalić ...] macie jakieś propozycje nLite nie zapokaja moich potrzeb ... :lol: tzn. to beta ...tak jakoś się boje że w nlite coś nie pójdzie jak powinno system nie będzie chciał się zainstalować alboco i wtedy jeszcze z niego zrezygnuje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 oka już orżnąłem nLite zaoszczędziłem ok 1gb na twardzielu :D (niestety dx nie wywaliłem bo nie miałem jak ;( ) a wszystko chodzi tak jak powinno nareszcie odciążony system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Najpierw byś zintegrował go z SP2, a dopiero pózniej uzywał nlite. I nie musial bys wywalac dx bo w sp2 jest 9c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 nie lubie sp2 nie wiem gdzie zrodziła mi się ta nienawiść ... poprostu wtykne se AutoPatchera i będe niemalże miał ten sam efekt jak bym miał sp2 tyle że "niektóre" aplikacje będa mi działały tak jak zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asno Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam najgorsze co morze byc to Sp2 wystarczy sp1 i to wszysko. Pozdrawiam :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam Czy moze ktos napisac jak zrobic takiego okrojonego windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asno1111 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Witam Czy moze ktos napisac jak zrobic takiego okrojonego windowsa? 1204912[/snapback] witam musisz sciągnąc sobie "nLite" a najlepiej wejdz w tą strone tam jest opisane http://forum.pcmaniak.pl/search.php?mode=results asno1111 :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...