DJ_KoBarT Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Chcę sobie zrobić upgrade biosu na tej płycie, tylko nie wiem jaką wersję biosu wybrać, czy 1.2 z performance, czy 1.4 ???Proszę pomóżcie!!!Czy wersja 1.4 ma też Opcję Performance>> Jaki mi doradzicie jako doświadczeni Flash`owcy. Może jakieś linki do stron z dokładnym opisem flashowania> Nie jestem laikiem w komputerach ale upgrade będę robił pierwszy raz!!!Proszę o pomoc!!! Z góry dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 1.21d perfomance jest najwydajniejszy i stabilny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_KoBarT Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 dzieki, sprawdzilem wczoraj i mam p1.4. czy jest on dobry???Czym sie rozni 1.21d od mojego i co dzieki niemu bede mogl wiecej zmieniac w ustawieniach??Moge prosic o jakis link do stronki z dokladnym opisem flashowania??Dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_KoBarT Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 A i jeszcze jedno moja plyta to Rev. 3 czy to cos zmienia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 nie wiem dla mnie osobiście najlepszy 1.21d a program do flashowania moge ci wysłać którego ja urzywam bo jak urzyjesz nieodpowiedniego i nie rozpozna układu to skopiesz płyte ja mam też wersje 3 i napisze ci jak flashować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_KoBarT Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Spoko wiec jesli moge prosic o opis flashowania, taki krok po kroku to przeslij mi na mail. Jak mozesz to dorzuc tam tez program do flashowania i ten bios 1.21. Jak mozesz to napisz tez z czym jest on lepszy od tego 1.4 i co dzieki niemu bede mogl zrobic, a ja wtedy sie zastanowie czy jest sens flashowac!!! Z góry dzieki Mój mail: DJ_Garbus@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 To samo ma 2.11a, a jest nowszy i napewno bez problemowy( mam obecnie). Ja osobiście bym polecał 2.2- zaraz sam go wgram, bo nie korzystam z opcji ustawienia Ramu, a zawsze nowszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pRoMiL14 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a co wnosi wersja 2.21A i jakim progsem flshowac tzn jak zfalshowac uniflashem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...