Skocz do zawartości
[Domin]

Orientuje sie ktos w cenach kart graficznych w Chinach?

Rekomendowane odpowiedzi

Moja matka jedzie niedlugo do Chin i pomyslalem ze mozna skorzystac z okazji i tanio kupic jakas grafike, tylko mam problem nie mam zielonego pojecia jakie tam sa ceny :evil: Moze ktos z forumowiczow kupowal cos w Chinach i wie jak tam sie ceny grafik ksztaltuja? Albo jakas stronka www czy cos:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj wujek często jeździ do chin w sprawach służbowych i sprawdzał mi wielokrotnie ceny w tamtejszych sklepach (głównie Hong Kong) i ostatnio jak był to po przeliczeniu z tamtejszych "dolców" to nczęści są niewiele tańsze no i głównie są to no name'y :/

Nie opłaca się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. moj szwagier leci dzis do hong kongu kupic aparat. zastanawiam sie czy nie zamowic u niego jakichs czesci komputerowych, konkretnie jakas grafike.. szukam stron z jakimis sklepami ale generalnie nic nie znalazlem, poza przewodnikami po zakupach.. jesli znacie jakies, albo wiecie jak z cenami jest, czy sa jakies roznice spore to bede wdzieczny za pomoc. jesli chodzi o aparat po ktory szwagier moj jedzie to roznica jest ok 1000zl.. aha, jak z gwarancja? jak wezme jakiegos asusa to bede mogl realizowac w serwisie w Polsce? pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

słabo szukasz http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...;hl=madeinchina

tam są linki do stron z cenami, niestety głównie hurtowymi, ale jak szwagier leci i będize kupował to na pewno jakiś sklepy obczai, a w tedy maila Ci wyśle z cenami i powiesz czy chcesz czy nie,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi