luks__pl Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Za dwa dni się :D przeprowadzam więc muszę przenieść numer telefonu oraz NEO+. Po rozmowie z Błękitna Linią dowiedziałem się, że będę czekał 8O 2 miesiące. Zawsze się można pomęczyć na :) modemie ale to również odpada ponieważ przez te dwa miesiące :cry: nie będę miał telefonu, więc do czego go :wink: podłączę. :wink: Może ktoś z was forumowiczów pracuje w tpsa i mógł by wpłynąć na przyśpieszenie tego procesu :?: Jest to dla mnie :roll: szczególnie ważne ponieważ na początku przyszłego tygodnia biorę się za arta na temat :twisted: modyfikacju 6800, coś podobnego do tego co zrobiłem o 5900XT. Potem mam do zrobienia :) porównanie chłodzenia na grafikę oraz :D test nowych Pentagramów, itd. Jak ktoś może mi :) pomóc to bardzo o to proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 No z tego co piszesz to zostaje ci internet w Caffe na tych ch... w Telekomunie nie ma siły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 A może pójdziesz do kierownika z flachą? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Wymień się z kimś na telefon z GPRS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Aleś Marker wymyślił głupotę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Możę znajomy w tepsie coś :) wymodzi ale to :( nic pewnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Aleś Marker wymyślił głupotę...Po pierwsze Maker, po drugie na swiecie istnieje cos takiego jak ironia../ :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 widze ze ostatnio panuje na forum moda na jechanie tego ze ktos sobie zazartuje;/ dajcie se na luz (graham nakrec ich :) ) @luks_pl: bez dobrych znajomosci tego nie zalatwisz, taka polska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 luks_pl wczoraj napisałem co i jak można zrobić, ale forum oczywiście tak działało, że mój post zginął. A więc tak - sprawa tylko trochę podobna, ale można zadziałać tak samo. Przenieśliśmy się do nowego biura no i oczywiście był potrzebny telefon. Wystarczyło podpiąć linię bo wcześniej było tam biuro gazety i wszystkie kable były doprowadzone. No i okres oczekiwania miał być też jakieś dwa miesiące. Do tego zamówienie na neostradę można było złożyć dopiero po założeniu telefonu i też to miałe trwać miesiąc, a net strasznie w pracy potrzebny. Po jakimś czasie oczekiwania krótka wizyta w telepunkcie i niezbyt miła rozmowa z panią prowadzącą sprawę. Trzeba zapamiętać jej dane. Potem dwa pisemka - do centrali TPSA w Warszawie i jakiegoś regionalnego (na województwo chyba) biura TPSA ze skargą. Podawać konkretne daty, wskazywać niekompetencje pracownika itd. Skutek? Telefon założyli ponad miesiąc wcześniej, a neostrada była po 4 dniach od uruchomienia linii. Tylko pani z telepunktu miała mi za złe, że tak "brzydko" o niej napisałem i musiała się tłumczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Wymień się z kimś na telefon z GPRS(nie az takie glupie) jak masz w plusie na abo to za 3zl mozesz miec 30MB jednoraowo (zawsze cos) gdzies na ich stronach jest info o tej promocji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 W tepsie teraz nawet znajomosci niewiele daja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ok sprawa już załatwiona :D Przeniesienie numeru i NEO odbędzie się w 8) jeden dzień. :wink: Więc nie zgadzam się z postem cr4shh'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 hehe zobaczymy jak bedzie w praktyce bo z TPsa to bardzo różnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...