Brunek Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam wszystkich serdecznie po dłuższej przerwie :) Mam taki problem. Po instalacji systemu chcialem sobie pogadac przez skype. Włączylem program, kumpel sie do mnie zgłosił, podłączylem mikrofon i ku mojemu zdziwieniu nie działa :( Wcześniej przed instalacją bylo wszystko ok, ladnie pięknie. Pomyślalem, że może mikrofon się skopał. Zaniosłem do sąsiada, aby sprawdzić. Nio nic u niego działa ok. U mnie popatrzyłem wszystkie dziury w plycie gł. od karty dźwiękowej i nic nie działa. Aha zaznaczam, że mam Abia NF-7 SL (zreszto w podpisie jest napisane). Co zauważylem innego. To jak zmienialem ustawienia nVmixera to mam w polu wyboru microphone i microphone2. Kiedyś tego nie mialem :( Poniżej zrzut ekranu. Prosze o porady, bo chyba nie ma sensu kupować nowego mikrofona. Pozdrawiam i z góry dzięki Kamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 ostatnio mialem ten sam problem w panelu sterowania klkasz na ikonke nvmixera to otworzy ci sie stare oknieko i tam w konfiguracji kolumn odhaczasz ze bufer i cenralny glosnik sa podlaczone do wejscia mikrofonowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 witam :) Jasne o to chodziło. Mich wielkie serdeczne dzięki i odemnie piwko masz jak nic, a tak się biedny namęczylem a to niby takie proste rozwiazanie. Już chcialem system przeinstalowywać. Raz jeszcze dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...