lelu123 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 ten barton idzie stabilnie na 11,5*190 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Według mnie warto, zwłaszcza że ten Barton i tak pewnie mniej by się grzał = cichsza i stabilniejsza praca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ..warto bez wachania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Nawet się nie zastanawiaj ! Jak masz okazje i kesz to bierze to ROZKAZ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Ale jak ten barton ma zablokowany mnożnik i ma chodzić na kt400 to może być nieciekawie z oc. Nie zmienia to faktu, że zamiana jest bardzo korzystna. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu123 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Jeszcze jedno jakim programem sprawdzic czy z prockiem jest wszystko ok bo gosciu mieszka u mnie w miescie to mam mozliwosc przetestowac?? Dzieki z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos 555 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 może sprawdz prime 95 wtedy sie dowiesz czy nie robi błędów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Eh ludzie rzeczywiste toczycie rozmowę na temat :/ Kolega lelu123 się zapytał czy warto się wymieniać i zamiast umocnić go w przekonaniu że tak to się kłócicie o jakieś głupoty :/ Eh szkoda mi słów… lelu123: Jak masz możliwość sprawdzenia proca to tak jak już wspomniał kokos 555 możesz użyć do sprawdzenia jego stabilności Prime95, SuperPI luba jakiś innych benchmarków typu 3DMarkXX lub innych. Ale jako że masz kt400 to raczej nie pójdzie u ciebie na 11,5x190 gdyż PCI i AGP będzie za duże i możesz sobie uszkodzić dysk/i ale 11,5x170 ewentualnie 170 pare powinno iść beż problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 190 jest optymalne na kt400 jesli jednak dyski sypia bledami to wystarczy ustawid na ata33 i wszystko spoko sprawdzalem na kilku hdd przy pci 195;) mi bledy wyskakiwaly dopiero przy 197 i to z uwagi na plyte a nie na dyski.kolejna sprawa jest taka ze mnoznik zawsze mozesz sobie odblokowac a jesli cie to nie interesuje to zaproponuj plyte komus kto potrzebuje na serwer a sobie kup cos do oc:) 11.5x190 to jest 2185 a watpie zebys tyle wyciagnal z jakiegokolwiek palomino:) to ja przy 1.975V wycisnalem 11x190ghz z tb-a i to jest chyba rekord w tej klasie:) koniec of topic. Proca bierz bez zastanowienia. za 60zl masz min 500mhz wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu123 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Dzieki za rade!!! Pewnie bede bral tego bartka 3m cie sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 nawet jak nie chcesz go to sprzedasz i kupisz znowu ath 2k a kasy powinno byc wiecej niz 60 zl chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...