M@rT!N Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A tutaj link: http://download.microsoft.com/download/whi...psp1_pl_x86.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A tutaj link: http://download.microsoft.com/download/whi...psp1_pl_x86.exe trzeba było do newsów dać... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 nie mam polskich liter :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Bede miał radoche i zabawe z kompem znowu. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 czy to napewno jest do polskiej wersji??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Chyba nikt by sobie z M$ jaj nie robil i nie wstawial na serwer wersji EN jako PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 wole sie upewnić wiesz zanim bede sciągał!!! a tak wogóle mówcie ludzie jak wam sie spisuje ten service pack :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ciekawe ile te SP mają spyware'u :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojkom64 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 To jest naprawdę SP1 PL. Właśnie zaciągnąłem i zainstalowałem i Win XP PL działa spoko. Nie wiem jak długo tak będzie. Chciałem dodać że mój system niedawno został postawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ciekawe ile te SP mają spyware'u :) 130MB :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 tak szczerze to nie wiem co sie qrna dzieje ale cholera mnie bierze bo jak se chce zainstalowac to mnie wywala do windy i pisze komunikat ze instalacja service paka zaostala przerwana i h*uj :evil: :evil: :evil: :evil: Pomoozcie co to moze byc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulaz Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 tak szczerze to nie wiem co sie qrna dzieje ale cholera mnie bierze bo jak se chce zainstalowac to mnie wywala do windy i pisze komunikat ze instalacja service paka zaostala przerwana i h*uj :evil: :evil: :evil: :evil: Pomoozcie co to moze byc:) to dlatego ze masz piracką wersje windy, microsoft wykrył, że większość pirackich kopi ma podobny do tego "55034-640-0000356-23837" numer seryjny i wszystkie takie zablokowali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 tak szczerze to nie wiem co sie qrna dzieje ale cholera mnie bierze bo jak se chce zainstalowac to mnie wywala do windy i pisze komunikat ze instalacja service paka zaostala przerwana i h*uj :evil: :evil: :evil: :evil: Pomoozcie co to moze byc:) Sprobuj cos takiego wyczytalem to z infojamy : 1. Po odpaleniu progarmu (Tweak XP) kilkamy na zakladke "Triki + inne opcje" 2. Kliknac na zakladke "Dostosowanie Windows" 3. Po prawej stronie pojawia sie opcje, nalezy w tedy kliknac na "Dostosuj inne elementy" 4. Pojawi sie nowe menu i w polu numer seryjny windows nalezy wpisac "55862-OEM-0015044-04245" 5. nastepnie "zapisz dane uzykownika" 6. zrestartwoac kompa. I niech sie Bill wali na r... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 tak szczerze to nie wiem co sie qrna dzieje ale cholera mnie bierze bo jak se chce zainstalowac to mnie wywala do windy i pisze komunikat ze instalacja service paka zaostala przerwana i h*uj :evil: :evil: :evil: :evil: Pomoozcie co to moze byc:) Sprobuj cos takiego wyczytalem to z infojamy : 1. Po odpaleniu progarmu (Tweak XP) kilkamy na zakladke "Triki + inne opcje" 2. Kliknac na zakladke "Dostosowanie Windows" 3. Po prawej stronie pojawia sie opcje, nalezy w tedy kliknac na "Dostosuj inne elementy" 4. Pojawi sie nowe menu i w polu numer seryjny windows nalezy wpisac "55862-OEM-0015044-04245" 5. nastepnie "zapisz dane uzykownika" 6. zrestartwoac kompa. I niech sie Bill wali na r... A ja zrobiłem jeszcze inaczej: aktywowałem xpeka na kluczu korporacyjnym i SP1 działa spox. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Sprobuj cos takiego wyczytalem to z infojamy : 1. Po odpaleniu progarmu (Tweak XP) kilkamy na zakladke "Triki + inne opcje" 2. Kliknac na zakladke "Dostosowanie Windows" 3. Po prawej stronie pojawia sie opcje, nalezy w tedy kliknac na "Dostosuj inne elementy" 4. Pojawi sie nowe menu i w polu numer seryjny windows nalezy wpisac "55862-OEM-0015044-04245" 5. nastepnie "zapisz dane uzykownika" 6. zrestartwoac kompa. I niech sie Bill wali na r... Ja do tego celu uzylem zwyklego regedita. Mimo wszystko ten bill do Debill :D Taki prostacki trik hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Co zrobic aby byly polskie litery :?: :cry: Jak wylaczyc pojawiajacy sie komunikat przy uruchamianiu systemy ze klucz jest nieprawidlowy i nalezy natychmiast skontaktowac sie z pomoca Microsoftu itd :?: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 tak szczerze to nie wiem co sie qrna dzieje ale cholera mnie bierze bo jak se chce zainstalowac to mnie wywala do windy i pisze komunikat ze instalacja service paka zaostala przerwana i h*uj :evil: :evil: :evil: :evil: Pomoozcie co to moze byc:) Sprobuj cos takiego wyczytalem to z infojamy : 1. Po odpaleniu progarmu (Tweak XP) kilkamy na zakladke "Triki + inne opcje" 2. Kliknac na zakladke "Dostosowanie Windows" 3. Po prawej stronie pojawia sie opcje, nalezy w tedy kliknac na "Dostosuj inne elementy" 4. Pojawi sie nowe menu i w polu numer seryjny windows nalezy wpisac "55862-OEM-0015044-04245" 5. nastepnie "zapisz dane uzykownika" 6. zrestartwoac kompa. I niech sie Bill wali na r... HEHEHEHEHEHEHE!!!!!! Jestescie niemozliwi---zaraz se polukam i dzieki wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 tak szczerze to nie wiem co sie qrna dzieje ale cholera mnie bierze bo jak se chce zainstalowac to mnie wywala do windy i pisze komunikat ze instalacja service paka zaostala przerwana i h*uj :evil: :evil: :evil: :evil: Pomoozcie co to moze byc:) Sprobuj cos takiego wyczytalem to z infojamy : 1. Po odpaleniu progarmu (Tweak XP) kilkamy na zakladke "Triki + inne opcje" 2. Kliknac na zakladke "Dostosowanie Windows" 3. Po prawej stronie pojawia sie opcje, nalezy w tedy kliknac na "Dostosuj inne elementy" 4. Pojawi sie nowe menu i w polu numer seryjny windows nalezy wpisac "55862-OEM-0015044-04245" 5. nastepnie "zapisz dane uzykownika" 6. zrestartwoac kompa. I niech sie Bill wali na r... No i owszem działa SP1 się pięknie instaluje tylko co z tego jak po restarcie kompa kiedy już wyświetla mnie jako użytkownika ten zasrany SP1 mówi mi że kod czy coś tam dla tego komputera nie jest prawidłowy i jedyne co mogę zrobić to ponownie uruchomić kompa albo go wyłączyć albo zapodać stan wstrzymania i co wy na to, jeśli ktoś wie co zrobić żeby mi działał ten dodatek to proszę o jakąś sensowną wskazówkę,- Dzięki :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 M@RT!N zrobiłem jak pisales i qpa---dalej wyskakuje mi ten pieprzony bład instalatora.............Co to moze byc w takim razie bo ja nie mam zadnych ciekawych koncepcji:) Pozdrawiam A Bill to rzeczywiscie debil czemu sie czepia takich co nie maja kasy na nowe windy---nie moge tego pojac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 1. uruchom z linii poleceń: regedit 2. odszukaj ciąg: HKey_Local_MachineSoftwareMicrosoftWindowsNTCurrent VersionWPAEvents 3. otwórz wartość: OOBETimer 4. skasuj pierwsze dane np. "ca" klikaj OK 5. zamknij program 6. uruchom z linii poleceń: %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a 7. wybierz drugą możliwość aktywacji za pomocą telefonu i kliknij przycisk Zmień klucz produktu 8. wpisz inną wartość klucza np: -->MTCJQ-FRGJ2-CPX32-6YWW7-HBMD2<-- tego ja użyłem CX7DD-4GX4Y-BTTR4-H88Y7-GQPWQ XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M 8RCKG-36TH8-VWBGK-T3CB6-RHG48 9. naciśnij aktualizuj 10. zrestartuj kompa 11. aby przekonać się czy aktywacja się udała wpisz w linii poleceń: %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a 12. instaluj Service Packa (...)A Bill to rzeczywiscie debil czemu sie czepia takich co nie maja kasy na nowe windy---nie moge tego pojac:)On lubi to robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 dzieki P!otrek za tak Dokladna instrukcja ( ja tam cienki jestem w te klocki) ale ten plik ms00be.exe w ogoole mi nie startuje QWA MAC!!!!!! Proobowalem tez uzywac tych numeroow co napisales i kicha:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 http://www.trwhotfilez.kit.net/xpsp1/xpsp1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Ja mam skrakowanego xp'ka poprzez modyfikacje pliku "winlogon.exe" ,winda jest przegrana od znajomego ,ktory kupil orginal. SP nie chce sie mimo wszystko zainstalowac :!: Probowalem podmiany klucza...co robic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 tomcyk : a może źle wpisujesz nazwę pliku. Może to nie jest ms00be.exe tylko np. msoobe.exe ? Bo ten plik jest nie przez zero tylko przez "o". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Dalej mam problemy z polskimi znakami, aktywacja i instalacja sie udala. Jezeli teraz nacisne alt i a to zniknie wszystko to co do tej pory napisalem. Ale jaja, co z tym zrobic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 A ja sobie zrobilem Windows XP GOLD Include SP1 PL :) Mam wersje instalacyjna calego Windowsa ze zintegrowanym SP1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 A skad masz :?: Ja tez chce :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Gr00bY Mazur"]tomcyk : a może źle wpisujesz nazwę pliku. Może to nie jest ms00be.exe tylko np. msoobe.exe ? Bo ten plik jest nie przez zero tylko przez "o". Nie no nawet znlazlem ten plik i chcialem go uruchomic z parametrem /a i dalej nic(to samo pisza w tym tutorialu co ktos tam wyzej podal:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 może zrób tak: zformatuj dyzia i zainstaluj swieza winda xp i dopiero na nią ładuj sp1. jak nie pójdzie to skombinuj inna winda xp (ok kogo innego - może być od billa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 :D No mam już wszystko. Okazało się, że przyczyna braku PL liter po instalacji SP1 leżała po stronie Opery którą też zainstalowałem zaraz po SE1. Mam kpl. plików do prawidłowego uruchomienia SP1 w każdym systemie XP. :lol: mogę podesłać zipem na maila czytajcie post bartezjusza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...