Peter_82 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Witam!!! Chce sobei kupic kierownice. musi byc niedroga :D i musi miec skrzynie biegow :D bo pedaly gazu i hamulca przewaznie maja wszystkie. zastanawiam sie nad ta kierownica http://online.bestcom.com.pl/produkty?cmd=...et&id=32765&gs= co myslicie o niej??? Czy duzo gorsza jest od tej firmowej ?? http://online.bestcom.com.pl/produkty?cmd=...et&id=36951&gs= Ta logitecha kosztuje ponad 500 zl a tej tracera wlasnie nei moge znalezc ceny ( zdaje mi sie ze gdzies ok 300 zl). jak ktos wie ile ona mniej wiecej kosztuje to prosze napisac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0ses Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ten tracer napewno bedzie tanszy. ja osobiscie mam logitecha, ale tego bez dzwigni zmiany biegow. na tej momo gralem u kumpla ale osobiscie nie polecam. ten drazek zmiany biegow to pic na wode. trudno w niego trafic reka, chyba ze lubisz jezdzic tylko z jedna reka na kierownicy. ten drazek to troche taki fetysz. in real life nawet jak jezdza z drazkiem to jest on ustawiony stosunkowo daleko od kierownicy i latwym ruchem reki mozna latwo zrzucic/wrzucic bieg. a tutaj trzeba dosuc mocno celowac. i jeszcze jedno logitech dosyc mocno obciaza linie 5v. mnie kosztowalo to starego chiefteca 300w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 No MOMO bedzie na pewno lepsza. Zreszta oprocz DRP (Driving Race Pro) rowniez od Logitecha jest to najlepsza kiera na rynku. O tym tracerze sie nie wypowiem bo nie znam produktu nawet z testow (tak jak MOMO). Slyszalem opinie o modelu Ferrari, ze jest swietny ale wiecej nic nie moge powiedziec. Jeszcze rozejrzyj sie za Sidewinderem z M$ z FF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Tracera sobie daruj:) Ja jeszcze jakis czas temu mialem kiere twinturbo czy jakos tak i naprawde wmiare chodzila przez 2tygodnie:( pozniej cala latala, brzeczala itd. Jakiegos tracera tez widzialem i gralem i to samo gowno. Dlatego uwazam ze jesli cos kupowac to porzadnego bo kupując szmelc bedziesz mial sam do siebie pretensjie ze nie kupiles lepszego sprzetu:) Logitech robi bardzo dobre produkty, osobiscie mialem pada logitecha i bylem bardzo zadowolony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1978 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Ja osobiście chcę kupić używaną Logitech Formula Force GP USB Force FEEDBACK Co oniej sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...