Bull_Byk Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Mam problem bo nie wiem jak udostępniać pliki na haśle w Win Xp Pro tak jak to mozna bylo zrobic w win98. Mam stworzone tylko jedno konto uzytkownika ustawionego na Admina i nie zamierzam wiecej tworzyc, a problem polega na tym ze jak po sieci Lan udostepnie cos bez hasla to zaraz kilka osob zabiera sie za sciaganie moich plikow co wyraznie mi kompa zwalnia(szczegolnie gdy np 4 osoby rownoczesnie ciagna ten sam plik :/ ). Innym moim problemem jest to czy jest mozliwosc zoabczenia kto i co sciaga ode mnie w danej chwili(odpowiednik monitora sieci z win98). A poza tym mam jeszcze jeden problem. Jak ktos w sieci lan kto ma np win98 udostepni cos na haslo to z poziomu xp za cholere nie moge wejsc na te udzialy a na pewno haslo jest dobre. Wiecie czego to moze byc przyczyna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ot cala filozofia udostepniania plikow na haslo: http://forum.win-os.pl/viewtopic.php?t=1675 co do monitora sieci to est on tutaj: start-ustawienia-panel sterowania- narzedzia administracyjne-zarzadzanie komputerem-foldery udostepnione i tam wlasnie masz "monitor sieci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...