pronatello Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 czy istnieje mozliwosc zaladowania do wmp napisoow fo filoow? czy istnije jakis plugin ktory to umozliwia . chodzi mi k onktetnie o wmp. mam problem z rozjasnianiem obrazu w filmach a do tej pory tylko wmp umozliwia mi ow zabieg, zadne inny. prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Nie jestem pewien, ale chyba najnowsza wersja WMP ma obsługę napisów, jednak film i plik tekstowy muszą mieć taką samą nazwę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Tzn WMP 9.0 czy 10.0 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Najnowsze WMP (10 z tego co wiem) nie ma obsługi napisów, tz cośtam niby można włączyć ale mi to nie działa. Jakos ffdshow czy czymś można włączyć ale ja nie wiem jak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp00n Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 zainstaluj sobie DivXG400 to bedziesz miał napisy w WMP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Jakos ffdshow czy czymś można włączyć ale ja nie wiem jak :lol:W ffdshow: Konfiguracja --> Napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eetam Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 WMP chyba od 8 albo wczesniej ma oblsuge napisow.. tylko obsluguje on napisy w odpowiednim formacie.. tzw Subs.. ale i tak to nie zawsze dziala wiec tak jak wyzej pisano najlepiej zainstalowac dodakowy soft do takich rzeczy.. napewno w nimo jest programik do napisow w WMP Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pronatello Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 wypas dzieki, chodzuilo mi o 10 wmp, jak sie uda to w koncu obejrze jakis film na swoim zlomiastym monicie, thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...