boy Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 No i czy w ogóle jakieś są... Zrobiłem partycję z obrazu Ghosta, no i nie pamiętam jakie (i czy w ogóle jakieś) instalowałem. Jak można to sprawdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 O co ci chodzi? (WindowsInf|......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 No nie przesadzaj. Nie mam komputera od wczoraj. Na pewno jesteś szczęśliwym posiadaczem AMD... Chodzi mi o INF'y Intela, sterowniki do chipsetu, tak się one nazywają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Mysle ze szybciej bys uzyskal opd. W "Platformie Intel" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Możliwe, ale uznałem, że to trochę lamerskie pytanie, więc umieściłem temat tutaj...No nic, aż tak mi się nie śpieszy, a tutaj też może jakiś "intelowiec" zagląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...