Skocz do zawartości
b00gie

Czy cos z tych wyrobi na moim Radeonie 9000 Pro?

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam Ci tego niebieskiego Zallmana (z uchwytami do montażu).

Chodzi na mojej Ati 900 PRO (VIVO) już od ponad tygodnia (przez 24h na dobę) i nie zaliczyłem ani jednego zwisu.A grać, też grałem.. 3DMark kilka godzin chodził bez problemu.

Jeżeli nie podkręcasz karty, to będzieto dobre rozwiązanie chłodzenia grafiki :-)

A i jeszcze jedno - polecam zakup u tego sprzedawcy:

http://allegro.pl/show_item.php?item=34796081

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cokolwiek wezmiesz, bedzie dawalo rade. U mnie stockowy radiator bez wentyla ciągnie tą kartę, ZERO zwiech.

Hmm oryginalny radiator daje radę? U mnie to był w zasadzie kawałek blaszki.... System się zwieszał nawet jak w nic nie grałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm oryginalny radiator daje radę? U mnie to był w zasadzie kawałek blaszki.... System się zwieszał nawet jak w nic nie grałem.

U mnie to też kawałek sprasowanej folii aluminiowej z czekolady. 3dmarka 2001 i 2003 zalicza, 5cio godzinne trzepanie cs'a zalicza, jednym słowem wszystko pięknie i stabilnie. Nie wiem, może akuratnie trafiłeś na model z chamsko napaćkaną termoprzewodzącą żumą do gucia, a ja z dobrze naniesioną :D Przewiewu też u mnie tam zbytniego nie ma... Karta ta co w podpisie, bez vivo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi