b00gie Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Pytanie jak w temacie... A oto kandydaci: http://allegro.pl/show_item.php?item=35379402 http://allegro.pl/show_item.php?item=35163250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Polecam Ci tego niebieskiego Zallmana (z uchwytami do montażu). Chodzi na mojej Ati 900 PRO (VIVO) już od ponad tygodnia (przez 24h na dobę) i nie zaliczyłem ani jednego zwisu.A grać, też grałem.. 3DMark kilka godzin chodził bez problemu. Jeżeli nie podkręcasz karty, to będzieto dobre rozwiązanie chłodzenia grafiki :-) A i jeszcze jedno - polecam zakup u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/show_item.php?item=34796081 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00gie Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 W sumie niby wiekszy... Ale z drugiej strony na ten zloty mozna zamontowac jeszcze wiatrak a na ten niebieski niebrdzo raczej... Hmm... Sam nie wiem.... A szkoda by było 20 PLN... Moze ma ktos jeszcze jakies za i przeciw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Ano racja, że na zółty można założyć jeszcze wiatrak. Zawsze można też przykleić na klej termoprzewodzący (gorzej z odklejeniem). Wybór należy do Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Cokolwiek wezmiesz, bedzie dawalo rade. U mnie stockowy radiator bez wentyla ciągnie tą kartę, ZERO zwiech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00gie Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 chyba wezme zolty... jak bedzie, dam znac. pozdro @ll :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Cokolwiek wezmiesz, bedzie dawalo rade. U mnie stockowy radiator bez wentyla ciągnie tą kartę, ZERO zwiech. Hmm oryginalny radiator daje radę? U mnie to był w zasadzie kawałek blaszki.... System się zwieszał nawet jak w nic nie grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Hmm oryginalny radiator daje radę? U mnie to był w zasadzie kawałek blaszki.... System się zwieszał nawet jak w nic nie grałem.U mnie to też kawałek sprasowanej folii aluminiowej z czekolady. 3dmarka 2001 i 2003 zalicza, 5cio godzinne trzepanie cs'a zalicza, jednym słowem wszystko pięknie i stabilnie. Nie wiem, może akuratnie trafiłeś na model z chamsko napaćkaną termoprzewodzącą żumą do gucia, a ja z dobrze naniesioną :D Przewiewu też u mnie tam zbytniego nie ma... Karta ta co w podpisie, bez vivo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00gie Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 No witam... Dla zainteresowanych tym tematem mam zla wiadomosc (dla mnie z***bista:)) Zmienilem karte na Radka 9550 :) Pasywne chlodzenie, ladnie sie kreci. To jest to. :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...