lspider Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 "Wczoraj Polska, dziś Ukraina, jutro Białoruś..." Chciałby wyrazić swoją solidarność i poparcie w walce o wolność :!: Co sądzicie o wyborach (tu chyba tylko lepper ma inne zdanie) i tym co się dzieje na Ukrainie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Niestety z Kremlem ciężko wygrać ... Mam nadzieję, że Ukraińcom się to uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 no wojska to raczej nie wyciągną z kieszeni , amoze ... oby nie , czekam spokojnie na dalsy rozwoj wydazen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Hehe smieszy mnie polacy popieraja , polacy manifestuja , polacy to i tamto a nie zdaja sobie sprawy ze jest to nic innego jak walka oligarchow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 może i walka oligarchów, ale mimo wszystko wojna w sąsiadującym z nami kraju to raczej nieciekawa perspektywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ilubek, a ty lepiej pomyśl o ludziach takich jak Ty, czy ja.... i pomyśl tez o takiej przelanej krwi, bo to akurat jest nieuniknionie .... POza tym powinienes dostac karne za rasizm :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Hehe smieszy mnie polacy popieraja , polacy manifestuja , polacy to i tamtoWolę mieć za sąsiada normalny naród, niż "przedsionek Rosji". :cry: Odchodzący prezydent Ukrainy Leonid Kuczma "w najbliższym czasie wystąpi z orędziem do narodu", które zostanie nadane w pierwszym programie państwowej telewizji. W wystąpieniu tym może ogłosić stan wyjątkowy - podała agencja ITAR-TASS, powołując się na anonimowe źródła w administracji prezydenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 powoli cepy chyba zaczynają zdawać sobie sprawę, że przegrali. Główny cep przyznał, że gratulował Janukowiczowi (czy jak tam sie pisze) na podstawie sondaży nieoficjalnych 8O :evil: :twisted: nawet tłumok nie wie jak skłamać, żeby zachować twarz. Na konfrontację siłową raczej się nie zdecydują, bo Ukraina to nie Białoruś. P.S. Tu nie chodzi o walkę oligarchów, tylko o zwykłe cywilizowane wybory (tylko u komuchów jest frekwencja 80%) i o to żebyśmy nie wrócili do czasów Stalina. Zbyt dużo ludzi zginęło, żeby przez jedną wesz która ma aspiracje totalitarne, zaczynać ten cały syf na nowo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 ilubek, a ty lepiej pomyśl o ludziach takich jak Ty, czy ja.... i pomyśl tez o takiej przelanej krwi, bo to akurat jest nieuniknionie .... POza tym powinienes dostac karne za rasizm :[ Witam czyżby cenzura Sovieckiej (ruskiej, ukraińskiej, białoruskiej, itp) krwi mi nie żal. Oby jak najwięcej jej popłynęło. Nienawidzę ruskich (ogólnie pojętych) i życzę im wszystkiego najgorszego. Zresztą sami sobie to najgorsze wybierają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Człowieku zastanowił byś sie raz nad tym co piszesz... bo jak takie bzdury wypisujesz to az mi cie zal... Za duzo sie w Call of duty nagrałeś... Myśle ze 8 lat to juz masz bo umiesz składac literki... a takie myśli zachowaj dla siebie.... KONIEC OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 http://pora.org.ua/en/ ...n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 ilubek, a ty lepiej pomyśl o ludziach takich jak Ty, czy ja.... i pomyśl tez o takiej przelanej krwi, bo to akurat jest nieuniknionie .... POza tym powinienes dostac karne za rasizm :[ Witam czyżby cenzura Sovieckiej (ruskiej, ukraińskiej, białoruskiej, itp) krwi mi nie żal. Oby jak najwięcej jej popłynęło. Nienawidzę ruskich (ogólnie pojętych) i życzę im wszystkiego najgorszego. Zresztą sami sobie to najgorsze wybierają. :? :( Chyba mylisz wolność słowa z chamstwem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 ( Chyba mylisz wolność słowa z chamstwem. He Nie wiedziałem, że nielubienie kogoś i życzenie mu wszystkiego najgorszego jest chamstwem? W takim razie czym jest TO ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Zwracam się do zainteresowanych losem Ukrainy forumowiczów o umieszczanie na swoich avatarach i na swoich stronkach pomarańczowych wstążeczek na znak solidarności z narodem ukraińskim. Wstążeczki można pobrać np. stąd http://ukraina.sid.net.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 ilubek ty masz nierówno pod sufitem- jak nie lubisz ruskich(ja zresztą też nie, im w Rosji większy bajzel tym dla nas lepiej ;-) ) to się módl,żeby juszczenko wygrał bo jak nie to Putin będzie miał nową republike i zbir sie rozrośnie... Polska musi być odgrodzona od ruskich bo inaczej kaplica... już Piłsudski na to wpadł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 ale niestety są ludzie którzy tego nie rozumieją :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 no parlament (ukrainy) cos tam plumka o uniewaznieniu wyborow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Nowe wybory mają odbyć się 12 grudnia. :D http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,5...6.html?skad=rss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 no to znowu sfałszujo :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Ayak... z ruskami nie wygrają :D To zbyt szkubane bestie. Ale za to mają fajną vódkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 No i z tego co słyszałem pare prowincji powiedziało że odłączą sie od Ukrainy.Jeśli Juszczenko wygra.Juszczenko sie odgraża ciekawe rosja maczałą paluszki :>?? pozdr a co do Rosjan to też są ludzie i bardzo cierpieli za "tamtych" czasów ............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 ze tak sie was sapytam. co was do cholery obchodzi wewnetrzna sprawa Ukrainy! ich kraj oni tam zadza i nich oni dbaja o swoje sprawy. czy jak by u nas byla taka sytuacja to myslicie ze na ukrainie zrobili by tak jak my teraz (kncerty i to ze caly nasz rzad tam pojechal wspierac demonstracje) wszyscy by siedzieli ciho i nikt by sie nie wtracal, a to kurde nadstawiaja lba za busha (wedlug mojej najnowszej teori spiskowej jesli ktos chce posluchac to niech powie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 mart!nek nigdy nie wiadomo moze im się uda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 @Arnie: bardziej powinny nas obchodzić sprawy Ukrainy, niż państw zachodnich, bo na wschód mamy chociaż szansę coś sprzedać...... Zachód nie chce naszych towarów, także dobre stosunki ze wschodnimi krajami są ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 a czy ja mowie ze powinny nas obchodzic sprawy zachodu?? rozumiem dobre stosunki, ale bez przesady po cholere tam tylu politykow od nas jezdzi na te wiece, jakies koncerty i inne glpoty wojne rozpetac?? ja dziekuje za takie cos. rozumiem przemyslec sprawe zajac pewne stanowisko i obserwowac bieg wydazen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 @Arnie Jak dresy kopią kogoś na ulicy, to też ich wewnętrzna sprawa i nie będziesz się wtrącał, tylko obserwował bieg wydarzeń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 nie porownoj areny miedzynarodowej do bijatyki na ulicy bo wtracajac sie do bijatyki oberwiesz najwyzej ty a wtracajac sie do wewnetrzych spraw innego kraju mozesz spowodwac ze zgina setki tysiecy ludzi (wedlug mojej teori spiskowej prawdopodobienstwo wojny jest duze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 ..., albo dzięki temu te setki tysięcy ludzi przeżyją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ale niestety są ludzie którzy tego nie rozumieją :evil: rozumiem zależy od definicji, kogo się uzna za ruskiego. Ja ukraińców do nich zaliczam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ilubek, daj juz spokuj. Jestes ignorantem, ktory podejrzewam nawet nie wie w ktorym roku Ukraina oderwala sie od Rosji (wygoogluj sobie). W Polsce jest wiecej komuchow niz w Ukrainie i jakos zyjesz. Minie jeszcze pokolenie albo dwa do czasow gdy wyginie ostatni komunista. Ukraino, jestesmy z Toba bo wiemy co przezywasz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...