Skocz do zawartości
lspider

Wybory na Ukrainie - pomarańczowo mi

Rekomendowane odpowiedzi

ale niestety są ludzie którzy tego nie rozumieją :evil:

rozumiem

zależy od definicji, kogo się uzna za ruskiego.

Ja ukraińców do nich zaliczam.

nier ci będzie , ale ukraińcy to byli "nasi" ruscy jak Polska była od morza do morza :D a ruscy to byli za ussr, teraz nawet po ukraińsku gadają(na zachodzie)- bo wschód Ukrainy to prawdziwi Ruscy :(

Ja tam nie chce sąsiadować z Rosją- kaliningrad niestety jeszcze jest ale to tylko taki mały wyp.erdek dlatego niepokoi mnie Białoruś, jak jeszcze Ukraina wróci do Matuszki Rosji to kaplica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie o to chodzi. Odgrodzić się od Rosji, przynajmniej do czasu, aż ubek, a później jego następcy przestaną nią rządzić.

Co do Białorusi, to może za jakiś czas i tam się postawią, tylko, że wtedy poleje się na pewno krew, bo Łukaszenko to niezłe ścierwo i nie będzie przebierał w środkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie będe robil kolejnego postowania...

Co dowaliło na łeb temu łukaszence??? widzę że Putinowi się przypomniały czasy Stalina i metody "pociągania za sznureczki".. tylko ze putin to troche za mały kniot w porównaniu z towarzyszem stalinem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie będe robil kolejnego postowania...

Co dowaliło na łeb temu łukaszence??? widzę że Putinowi się przypomniały czasy Stalina i metody "pociągania za sznureczki".. tylko ze putin to troche za mały kniot w porównaniu z towarzyszem stalinem :)

1568879[/snapback]

Teraz to Łukaszenko przegiął. Zatrzymał bodaj 19 osób, białoruska milicja siłą zatrzymała Polaków i dziennikarzy. W wiadomościach coś zaraz powiedzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi