jogal Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Mam kartę Gainwarda fx5200 ultra i w opcjach sterowników mam takie coś: Zastanawia mnie czy wszystko jest w porządku bo przy OS (max AGP rate) pokazuje mi 2x a powinno chyba być 8x tak jak w poprzednich. U kumpla na geforce 2 gts jest wszędzie 4x. a tu też jakieś dziwne wpisy obok version: Czy to jest normalne i inni też tak mają?? A jeśli mam źle to jak to naprawić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 u mnie (Sparkle FX5200 bez ultra) też jest 2x. może to chodzi o to, że pod systemem operacyjnym (OS) wystarczy tylko AGP2x? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Moze Service Pack 2 zalatwia sprawe.. Jesli nie, to cos ze sterami.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Ja mam 4x(sparkle fx5200). Co to za stery? Bo tych obrazkow AGP i Geforce FX w takich kolorach nie widziałem w zadnych sterach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogal Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 mam service pack 2, kombinowałem z różnymi sterami i cały czas to samo. Ale jutro chyba wymienie ją na radka 9600pro(400/466) sapphira(jest w tej samej cenie), jak myślicie opłaca się??. Na procesorze 1667@2083, 256mb elixir, płycie asus a7v8x-x i fx5200 ultra(325@350/670@750) w 3dmarku 2001se osiągnąłem 10200 punktów, to dobry wynik czy raczej słaby?. Czy na tym radeonie będzie więcej punktów?? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Sterowniki to chyba Starstorm? 2xAGP to normalna i powszechnie znana sprawa - karta i tak pracujew trybie x4. Bardziej dziwi mnie chipset 3.5- co to jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogal Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 stery są na obrazku wystarczy się przypatrzeć na tytuł okna. 56.72 B starstorma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogal Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 mam płytę asus a7v8x-x to chyba przez nią to 3.5 AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 A ja mam tak samo na sterownikach oryginalnych, tyle, ze z odblokowanymi w rejestrze niektórymi funkcjami (kontrola taktowania, "more AGP" i coś jeszcze - polecam "nVHardPage nVidia videocard tweaker"). SP2 nie mam a też x2 się pokazuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogal Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ja też musiałem użyć tego programu, żeby to się pojawiło. podobno na tych sterach się najlepsze wyniki osiąga, ale to nie prawda bo najwięcej punktów dają 44.03. a jak z tym radkiem, lepszy jest od fx5200 ultra?? ile na nim można punktów osiągnąć na podobnym kompie do mojego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 44.03. - Czy to nie są czasem te oszukiwane nVidii? Mieli jedną taką serię sterowników, które wyłączały niektóre funkcje karty, by poprawić wynik w 3DMarku... ale nie pamiętam które to - wyszły bodajrze tak w parę miesięcy po premierze marka3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogal Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 44.03 - to są stery które miałem na oryginalnym cd gainwarda, nie wiem czy są jakieś oszukane. a jak z tym radkiem lepszy jest?? ma ktoś komputer w podobnej konfiguracji do mojej tylko z radkiem 9600pro?? Ile można punktów uzyskać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszzz Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ten radek jest zdecydowanie lepszy. Niestety FX5200 wydajnością się nie wybija :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...