Skocz do zawartości
Czapla

Connection problem :/

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, to mój 1 post na tym forum, także napisze coś o sobie:

Mam na imię Michał. Mieszkam w Świebodzinie (lubuskie) od urodzenia (czyli 15 wiosen, ale już 16 jesieni :-))) Numer buta: 45 :-).

A teraz napiszę coś o problemie:

Gdy gram w jakąś grę przez internet (obojętnie czy jest to Soldat czy CS) w pewnej chwili (zwykle po ok. 15 minutach) wszystko się rozłącza (gdy siedzę na jakiś stronkach www czy na gg net chodzi idealnie).:/ Mam łącze DialNET (24 godziny/dobę) z modemikiem Intercom NetMod USB ver. 3.02 128kB/s. Ściągałem już różne sterowniki z neta, ale to nic nie pomogło :/. Dzwoniłem do Dialogu, ale powiedziano mi tam, że błędy powodują złe ustawienia mojego kompa :/. Ma ktoś jakiś pomysł jak naprawić ten problem? Z góry dzięki.

P.S. Jestem laikiem, musicie mi wszystko tłumaczyć jak blondynce :-))).

P.S. 2 Odpowiedni dział wybrałem ? Tyle jest ich na forum że się połapać nie można :P ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem >od pewnego czasu coś dziwnego dzieje sie z netem.stronki chodzą spoko,jednak przy połączeniu np. z kurnikiem czy z jakims czatem wyskakuje komunikat nie udało sie nawiązać połączenia.?JAVE mam zainstalowaną .to samo jest przy próbie grania po sieci np w ET nie szuka mi nawet serwerów.nie mam pojęcia o co biega .moze ktos ma na to jakiąś porade .dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi