Czapla Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Cześć, to mój 1 post na tym forum, także napisze coś o sobie: Mam na imię Michał. Mieszkam w Świebodzinie (lubuskie) od urodzenia (czyli 15 wiosen, ale już 16 jesieni :-))) Numer buta: 45 :-). A teraz napiszę coś o problemie: Gdy gram w jakąś grę przez internet (obojętnie czy jest to Soldat czy CS) w pewnej chwili (zwykle po ok. 15 minutach) wszystko się rozłącza (gdy siedzę na jakiś stronkach www czy na gg net chodzi idealnie).:/ Mam łącze DialNET (24 godziny/dobę) z modemikiem Intercom NetMod USB ver. 3.02 128kB/s. Ściągałem już różne sterowniki z neta, ale to nic nie pomogło :/. Dzwoniłem do Dialogu, ale powiedziano mi tam, że błędy powodują złe ustawienia mojego kompa :/. Ma ktoś jakiś pomysł jak naprawić ten problem? Z góry dzięki. P.S. Jestem laikiem, musicie mi wszystko tłumaczyć jak blondynce :-))). P.S. 2 Odpowiedni dział wybrałem ? Tyle jest ich na forum że się połapać nie można :P ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Cześć, mam na imię Kuba i też jestem alkoholikiem. Uszkodzony kabel? Przeciążenie systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ewentualnie sproboj wejsc do manadrzera urzadzen. wlasciwosci na kontroler USB pod ktory podpiety jest modem. i w zakldace zasilanie bodajze odznacz opcje " wylaczaj to urzadzenie w celu oszczedzania energii" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapla Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Lipa :/. To nic nie dało. Macie jakieś inne pomysły ?? EDIT: Tacy tutaj "profesionaliści" a nikt nie potrafi mi pomóc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIONUCH PL Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 mam problem >od pewnego czasu coś dziwnego dzieje sie z netem.stronki chodzą spoko,jednak przy połączeniu np. z kurnikiem czy z jakims czatem wyskakuje komunikat nie udało sie nawiązać połączenia.?JAVE mam zainstalowaną .to samo jest przy próbie grania po sieci np w ET nie szuka mi nawet serwerów.nie mam pojęcia o co biega .moze ktos ma na to jakiąś porade .dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapla Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Słyszałem coś o blokowaniu portów w dialogu. Wie może ktoś coś o tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...