nikt Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 zajebac tych h*ji mysli ze jak sie nawpierdala koksow to wielki boss, takich to trzeba zaraz dzielic klapsami :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 zajebac tych h*ji mysli ze jak sie nawpierdala koksow to wielki boss, takich to trzeba zaraz dzielic klapsami :twisted: Chyba komentarz zbedny...ale coz to Osla laczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 ja pisze na oślej kiedzy chcę pogadać o niczym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 chlopaki trzeba pakowac ,silownia ite sprawy ja cwicze od 2,5roku i niemam klopotow z jakimis tam cfaniakami Ile bierzesz na klatke i w martwym ciagu? Bierzez Kreatyne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...