qba2005 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Mam problem ... Wiesza mi sie windows xp przy momencie "trwa ładowanie systemu windows" (te niebieskie okno). Zawiesi sie i tak można czekać 5 minut aż przejdzie dalej i wtedy pokazuje sie sama tapeta , bez ikonek , bez paska zadań , bez niczego , sama tapeta ... formaty nic nie dają , robi sie tak po resecie kompa .. proszę o pomoc, może już ktoś miał taki przypadek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Na 99% sterowniki karty graficzej - wejdz w awaryjny, wywal te i wrzuc nowe (np, 66.77). Jesli nie, to moze sterowniki dzwiekowki/sieciowki/modemu.. A dziala wogole w awaryjnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba2005 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 z awaryjnym tez cos nie tak , wchodze do niego i jest czarny ekranik i te napisy u gory i na dole "tryb awaryjny" , nic wiecej :/ ... nie mialem nidgy takiego problemu , sprzętu nie zmieniałem od 1,5 roku , mam ath. 1900+ xp , gf 4 440 mx , 512 ddr ... pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo i nie potrafie sobie z tym poradzic :(. ps1. zainstalowalem nowe sterowniki karty graficznej i zobaczymy jak to sie dalej potoczy ps2. jeszcze zauwazylem takie coś , że jak wlasnie sie zawiesi syatsm to jakas aplikacja 99% cpu zajmuje... jak sie to zdarzy jeszcze raz to podam nazwe ... aha i nie da sie tego wyłączyć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba2005 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ZNALAZLEM !!!!!!!! w manadzerze zadań windows w procesach mam taki proces "Proces bezczynnosci systemu" i on zajmuje 99% cpu :/ jak sie pozbyć tego ustrojstwa ? prosze o szybka odpowiedz bo ja juz nie wyrabiam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faktur Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Ten proces czyta sie odwrotnie-jesli on zajmuje 99% to oznacza ze 99% zasobow procesora jest wolnych wiec z pewnoscia nie jest odpowiedzialny za Twoj problem.Przyczyn musisz szukac gdzies indziej ale niestety nie wiem gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 jw. to jest proces krytyczny jego nie można wyłączyć(procesor nie może nie działać!() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...