ParanoiK Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Przyznam się, że mam dość głupi problem. Właśnie zacząłem bawić się multimediami na linuksie i nie mogę dojść jak zmienić kolejność występowania dźwiękówek w systemie. Drivery wkompilowane w jajko, więc nie damy kolejności modułów ;] Alsa + 2.6.9 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Chcesz moc te kolejnosc zmieniac w locie w trakcie pracy systemu czy tylko raz podczas startu? Moze w BIOSie da sie ustawic inne przerwanie i adres dla danej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Może być podczas startu tylko. Bios odpada bo z przerwaniami jest totalny pierdzielnik. Właśnie się zastanawiam, czy przypadkiem nie ma jakiegoś parametru do bootowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Zostaje wiec lektura: http://www.tldp.org/HOWTO/BootPrompt-HOWTO.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...