ToMo Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Kupiłem dzisiaj sobie taki dysk i nie wiem na ile partycji go podzielić żeby było najlepiej. :evil: Z góry dzięki za pomoc !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A skąd my mamy wiedzieć ile partycji Ci potrzeba wez sie zastanów człowieku zanim coś napiszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 To twoja sprawa jak ten dysk zagospodarujesz. Więc jak mamy Ci pomóc. Na wydajności dzieląc na partycje nie stracisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 ale jestescie!! odrazu go pojechaliście!!nie ładnie 8) na system daj sobie z 4-5GB a reszta wedle uznania moze być po 10GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 I jakiego masz windowsa a jakeigo planujesz instalnonc . Moja rada XP do pracy a WIn98 do gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 I jakiego masz windowsa a jakeigo planujesz instalnonc . Moja rada XP do pracy a WIn98 do gier. a czemu tak ??? 8O :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 fakt facet sie nie wyśilił :) mój podział 4gb - win xp + soft (jako defaultowy sys) 2gb win 98 + soft, który nie działa na xp 4gb - linux reszta - dane + gry ja jade według takiego sposobu podziału partycji i jest według mnie the best można reszte podzielić tak jak to mojemu kolesiowi zrobili w sklepie: 20gb gry 20gb filmy 10gb pogramy ale tego to ja nie polecam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 I jakiego masz windowsa a jakeigo planujesz instalnonc . Moja rada XP do pracy a WIn98 do gier. a czemu tak ??? 8O :wink: No bo tak jest najlepiej :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Narazie jade na Win 98 SE ale myśle tesh nad WinXP i może Win 2000, ale z tym ostatnim to narazie nie wiem.A Linux to jush inna bajka ... (może później go zainstaluje) A poza tym jak włącze Partition Magic 7.0 to pokazuje mi że dysk ma 76316.6 MB czy to normalka czy Windows 98 SE nie widzi większych dysków ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 I jakiego masz windowsa a jakeigo planujesz instalnonc . Moja rada XP do pracy a WIn98 do gier. a czemu tak ??? 8O :wink: No bo tak jest najlepiej :D :wink: dzieki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A poza tym jak włącze Partition Magic 7.0 to pokazuje mi że dysk ma 76316.6 MB czy to normalka czy Windows 98 SE nie widzi większych dysków ???To normalne u mnie w winshicie pisze że mam 74,5gb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A poza tym jak włącze Partition Magic 7.0 to pokazuje mi że dysk ma 76316.6 MB czy to normalka czy Windows 98 SE nie widzi większych dysków ??? to normalka a partycji daj wedle uznania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Narazie jade na Win 98 SE ale myśle tesh nad WinXP i może Win 2000, ale z tym ostatnim to narazie nie wiem.A Linux to jush inna bajka ... (może później go zainstaluje) A poza tym jak włącze Partition Magic 7.0 to pokazuje mi że dysk ma 76316.6 MB czy to normalka czy Windows 98 SE nie widzi większych dysków ??? Tja it's normal (hyba)ja mam 40gb a pisze ze jest 38xxx.xmb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 a partycji daj wedle uznania ale jesteś wygadany :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 to normalka a partycji daj wedle uznania Ludzie czego wy tak te posty nabijacie czy twój post wnosi coś nowego?? Dobrze by było jak by Lisek skasował ten głupi licznik postów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 o ile sie nie myle to ta smieszna troche mniejsza pojemność wynika z jakiegoś przeliczenia b>B (bajty na bity) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 to normalka a partycji daj wedle uznania Ludzie czego wy tak te posty nabijacie czy twój post wnosi coś nowego?? Dobrze by było jak by Lisek skasował ten głupi licznik postów. a cmoknij mnie w rure kolega pyta czy to normalne więc mu odpowiadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 to normalka a partycji daj wedle uznania Ludzie czego wy tak te posty nabijacie czy twój post wnosi coś nowego?? Dobrze by było jak by Lisek skasował ten głupi licznik postów. a ty co właśnie teraz robisz klocku?? posty nabijasz więc poco to piszesz i tak nic nowego do tematu nie wnosisz!!! :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 to normalka a partycji daj wedle uznania Ludzie czego wy tak te posty nabijacie czy twój post wnosi coś nowego?? Dobrze by było jak by Lisek skasował ten głupi licznik postów. a cmoknij mnie w rure kolega pyta czy to normalne więc mu odpowiadam A nie zauwarzyleś że już padła odpowiedz na to pytanie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 właśnie nie bo mi coś słabo odświeża strone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 właśnie nie bo mi coś słabo odświeża stroneJak tak to sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 to normalka a partycji daj wedle uznania Ludzie czego wy tak te posty nabijacie czy twój post wnosi coś nowego?? Dobrze by było jak by Lisek skasował ten głupi licznik postów. a ty co właśnie teraz robisz klocku?? posty nabijasz więc poco to piszesz i tak nic nowego do tematu nie wnosisz!!! :evil: :evil: :evil: Tak samo moge odpisać na twój post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 po co mnie atakujesz ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 po co mnie atakujesz ???Zakończmy już tą dyskusje tylko forum zaśmiecamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 okej. peace :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Dzięki za wszystkie odpowiedzi ......... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ja mam C -15GB, D - reszta. Na c instaluje system i wszystkie programy (zajmuje to ok. 8-10GB) a na D gry i pozostałe rzeczy. (dysk Barracuda 80GB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Kupiłem dzisiaj sobie taki dysk i nie wiem na ile partycji go podzielić żeby było najlepiej. :evil: Z góry dzięki za pomoc !!! Jak chodzi - jest znośnie cichy? Faktycznie wymiata że aż miło - bo sam czegoś szukam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Jak dla mnie to on jest bardzo cichy słychać go tylko jak się włączy kompa a poza tym mój wentylator zagłusza jego prace. Moim zdanie to jest cichszy od Baracudy 7200 RPM 60 GB którą ma mój koleś. Więc szczerze polecam za tą kase to fajny sprzęt ...... Można powiedzieć najlepszy (bez uraz innych) jak dla mnie !!! P.S Zapytaj o ten dysk bartezjusza on ma go dłużej niż ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Kurzcze jak ja bym chciał go mieć, pewnie pod koniec roku bedzie mój, no nic poczekam. BTW. ja bym podzielił tak 1. Windows XP 4GB 2. WIn98se 2.5GB 3 i 4 podzielić na pół reszte ok. 35GB na jedną (np. gry i dane) co do WDC to myśle że jest najlepsze - narazie - (BV) :D :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...