Frezer Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Co radzicie mi zmienić procesor z plytą pod amd do 500zl czy r9550xt ? Chciałbym aby gry szybciej chodziły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 hm moim zdaniem wymien najpierw procesor, znam z mojego doswiadczenia (i nie tylko mojego) ze zwykly celeron to totalny zlom nadajacy sie do biura :/. Moze zrob tak: sprzedaj celerona 1.7 i kup celeron D 2ghz a pieniadze zamiast na plyte glowna to wykozystaj na dodatkowe 256ddr i z upgrade Ci troche kasy zostanie i dolozysz troche i masz nowa karte graficzna. Celeronik D juz wydajnosc ma dobra i tani jest. Dla porownania ,Celeron ma 128kb pamieci podrecznej a Celeron D ma 256kb pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Niestety ale do mojej płyty nie ma poprawki by obsługiwała celeron D :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado1450 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 ja bym troche zainwestowal na twoim miejscu . ale nei wiem czy masz na tyle kasy . wzialbym teka plyte kt4 athlona 2200+ ( nie jest drogi ) i kupil 9550 . bo jak zmienisz samo grafe lub samego proca , to nie wiem czy bys byl zadowolony . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...