Skocz do zawartości
gred

radek 9550 extreme

Rekomendowane odpowiedzi

tzn kupiłem sobie radeona 9550 extreme i jak połącze telewizor z kompem to wszystko działa ale jeżeli chciałbym oglądnąc jakis film na telewizorze to widze ciemny obraz ale kursor dalej widac tylko nie widac obrazu filmu czy ktos wie może jaki jest tego powód, a przy okazji idzie zrobic żebym miał na telewizorze dzwiek z kompa.a może zle podłanczam kable. Zgóry dziekuje za pomoc :D :D :D :D :) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ty no pewne poczytaj na benchmark.pl tam było ja sie to wszystko ustawia włączas żeby było na TV albo Monitorze tam w zakładce Ekran po prawej TV i monitora masz takie dwa przyciski którymi ustawiasz gdzie ma być wyśietlany obraz !!! co do dzwięku mały jack do karty dzwiękowej a z drugiej strony cinche do tv chyba że masz kabel jack-euro !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy mógłbys mi przybliżyc jak to mam zrobic by był ten dzwiek na tv. Rozumiem że przez tv-out z karty graficznej nie idzie zrobic żeby szedł dzwiek tylko trzeba z karty muzycznej jack do telewizora euro lub cinche Prosze o propozycje napewno dużo użytkownikuw oglądają filmy z kompa na telewizorze i mają jakis swój sposub połączenia kompa z tv POzdrawiam i zgóry dziekuje za pomoc :D :D :D :) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tv mam s-video i chinc i euro, uważam że s-wideo bedzie najbardziej odpowiedznim wejsciem, podłączyłem wszystko i aż miło popatrzec na film na tak wielkim ekranie wielkie podziekowanie dla Piotr_the i sensei za udzielenie mi pomocy naprawde przydje sie to forum i mamm cihcą nadzieje że i ja bedu mógł kiedys komus pomuc, jeszcze raz WIELIE DZIEKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi