mak777 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) Bedzie sie dalo z tego nowego x800gt zrobic x800xl? 1567258[/snapback] Jakie będą jutro liczby w dużym lotku? Kiedy wyjdzie Duke Nukem Forever? Na której planecie znajdziemy kosmitów? W przyszłości, jak będe miał dziecko to będzie to chłopiec czy dziewczynka?? :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Edytowane 26 Lipca 2005 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 A co do tego ostatniego to chyba nie ufasz dzisiejszej medycynie :lol: To jest mozliwe by zaplanować.... Sorki za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 A co do tego ostatniego to chyba nie ufasz dzisiejszej medycynie :lol: To jest mozliwe by zaplanować.... Sorki za OT. 1568326[/snapback] TA, medycynie ;P Czekaj gdzieś czytałem że jak podczas pełni dziewczyna zajdzie w ciąże to będzie... ;P EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 :lol: sorki, nie mogłem się powstrzymać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Czy mogl by ktos sprawdzic jedna mala rzecz ? - a mianowicie u mnie podczas wlaczania kompa z podlaczonym na stale wyjsciem tv-out do telewizora obraz na monitorze jest jakis poprzesuwany ( na tv jest ok ), nie jest na calym ekranie monitora, dzieje sie to tylko jak mam podlaczony kabel do tv. Na karcie radeon 9500 i wczesniejszej 6800gt nie mialem takich problemow - niby mi to nie przeszkadza zbytnio, ale jak by nie bylo jest to jakies niedorobienie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 To normalka na radziach. Mialem to samo na R9100 mam to teraz na R9800PRO oraz to samo na R9700PRO. Chodzi o to ze w tym momencie obraz na TV jest glownym a obraz na monitorze dostosowuje sie do obrazu na TV dlatego tak poprzesuwany obraz z odswierzaniem jak na TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyzkov Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 W ostatnie gorętsze dni robi się z moim radkiem coś dziwnego, mianowicie na VF700 niezależnie czy podkręconym czy nie mam bardzo duże temperatury: idle 45*C, w stresie 62*C. I właśnie czasem gdy gram sobie w jakąś gierkę następuje zwiecha i koniec. Muszę resetować całego kompa. :mur: Czy wy też na chłodzeniu powietrznym na tej karcie graficznej macie takie temperatury? Jakbyście mogli to niech pare osób które jadą na powietrzu poda swoje temp w stresie. Wtedy będę wiedział czy czasem nie popełniłem jakiegoś błędu w montażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 W ostatnie gorętsze dni robi się z moim radkiem coś dziwnego, mianowicie na VF700 niezależnie czy podkręconym czy nie mam bardzo duże temperatury: idle 45*C, w stresie 62*C. I właśnie czasem gdy gram sobie w jakąś gierkę następuje zwiecha i koniec. Muszę resetować całego kompa. :mur: Czy wy też na chłodzeniu powietrznym na tej karcie graficznej macie takie temperatury? Jakbyście mogli to niech pare osób które jadą na powietrzu poda swoje temp w stresie. Wtedy będę wiedział czy czasem nie popełniłem jakiegoś błędu w montażu. 1570994[/snapback] Sorki za OT, wszędzie wczoraj dudnili żeby laptopów nie włączać w tą gorączkę bo coś się dzieje, ktoś ma jakieś bardziej wiarygodne informacje na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 W ostatnie gorętsze dni robi się z moim radkiem coś dziwnego, mianowicie na VF700 niezależnie czy podkręconym czy nie mam bardzo duże temperatury: idle 45*C, w stresie 62*C. I właśnie czasem gdy gram sobie w jakąś gierkę następuje zwiecha i koniec. Muszę resetować całego kompa. :mur: Czy wy też na chłodzeniu powietrznym na tej karcie graficznej macie takie temperatury? Jakbyście mogli to niech pare osób które jadą na powietrzu poda swoje temp w stresie. Wtedy będę wiedział czy czasem nie popełniłem jakiegoś błędu w montażu. 1570994[/snapback] u mnie temp. w pokoju 30.5 idle grafy 52 (47 w normalne dni) stress 73 (w normalne dni 71) nic nie wiesza [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Nic sie nie wiesza :D Jaka własciwie jest max temp. zalecana przez ATI? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Mała prośba: mógłby ktoś kto posiada tego sapphire'a X800XL na agp zmierzyć mi jego długość ? Boje się, że będe musiał kombinować z dyskami, bo ta karta wygląda na dłuuuugą, a mi dyski wystają z koszyczka bo mam w nim wentylka jeszcze (antec 1000amg). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 @Shake 1 2 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 @Shake 1575411[/snapback] No, że długa to wiem :D Wygląda na dłuższą o jakieś 2-2.5cm (mam taką: http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=176). Ale jakby się komuś chciało przyłożyć miarke/linijke to byłbym rad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Niebieski laminat, Sapphire x800xl, 256MB, PCI-E: długość laminatu ok. 18,5-19 cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 ale mu o agp chodzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 ale mu o agp chodzi.... 1576688[/snapback] Upsss, sorry :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Upsss, sorry :oops: 1576729[/snapback] Dokładnie :) Pewnie masz taką: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17281 A ja chce kupić taką: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19154 Niemniej dzięki za poświęcenie :) Kurcze, napisałem na forum sapphire'a - na razie cisza, napisałem do eutech@sapphiretech.com - cisza. Jakaś zmowa czy co ;-) Edit (08.08.2005): Ok, mam już jej długość, natomiast dostrzegłem coś takiego jako potencjalny rywal tego szafira: http://pl.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=...513&modelmenu=1 Zastanawiam się, czy on nie ma czasami cichszego coolera od tego szafirowego (nie, nie zamierzam bawić się w ściąganie oryginalnego i montowanie czegoś swojego :) Jednak gwarancja się przydaje czasami ) Nie ma tu jakiegoś posiadacza tego asusa? :) Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Shake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 kupielm sobie x800 od MSI 12p 380/700 i na standarcie coolerze poszlo na 425/1025 mhz (zero artow). jak bym zmienil chlodzenie to karta by sie lepiej krecila ? wyniki jak narazie (cat. 5.5): 3dmark03 9682pkt 3dmark05 4500pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 jak kupisz dobry coolerek to „uszczkniesz” jeszcze pare MHz 10-30, ale wróżką nie jestem i ci nie powiem dokładnie ile ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) kupie chyba silencer 4 wystarczy :) nowe wyniki na catalyst 5.8 mark2003: 9909pkt mark2005: 4600pkt co ciekawe nie jest problem artow ale jak rdzen dam o 5mhz wiecej to monitor sie wylancza. slaba zasilka czy co ? :| Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez molimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (..) co ciekawe nie jest problem artow ale jak rdzen dam o 5mhz wiecej to monitor sie wylancza. slaba zasilka czy co ? :|Koniec możliwości OC rdzenia. Mam to samo. Nagle obraz robi pstryk i znika. A zasiłki nie mam słabej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Nie można podkręcać w nieskończoność. Za dobrze by było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartpark Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam Mam X800 Gigabyta Turbo Force ale nie wiem jakim cudem wycągnąć w 3dmarku powyżej 10000pkt mimo że w opisie uzyskuje 10150 u mnie max 9500 a po podkręceniu 9900 może ktoś ma taką karte i jaki są jego wyniki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Asus spoko karta jak nie chcesz zmieniać chłodzenia a co do straty gwary na karte (po wymianie coolerka) to jak zrobisz to dobrze to nikt sie nie skapuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Jak nie chcesz w X800XL zmieniać chłodzenia w obawie utraty gwarancji i mieć dobre chłodzenie to polecam TO. Jest to X800XL z seryjnie zamontowanym Zalmanem VF-700. Foto (duże) z bliska chłodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Kupiłem wczoraj szafirka X800XL i z nim dostałem Prince of Persia Piaski Czasu i Sterowniki 5.1 CCC. Zainstalowałem wszystko i chciałem zobaczy to Prince of Persia ale jak chce włączyc gre to wyskakuje że mój radek nie jest obsługiwany. Nie wiecie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 wgraj najnowsze stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Wgrałem 5.8 i nic. To samo. wyskakuje coś w rodzaju że wystąpił bład w sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Wgrałem 5.8 i nic. To samo. wyskakuje coś w rodzaju że wystąpił bład w sprzęcie. 1609476[/snapback] To coś w rodzaju screenshota daj, bo my coś w rodzaju jasnowidzów nie jesteśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (edytowane) http://img376.imageshack.us/my.php?image=a8bm.jpg Edytowane 23 Sierpnia 2005 przez JPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...