siadly Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Siemka Mam kilka pytan dotyczacych tej karty. Mam maly problem bo jak testowalem swojego kompa (athlon XP 2000+,MSI Kt4av, 256 MB ddr400, MSI gf4Ti400 x8 apg) w 3d marku 2001 to wyszedl mi wynik ok 7500 :?. Nie wiem o co biega :(. poradzcie co moze byc tego przyczyną. druga sprawa to podkrecenie tej karty. chcialbym sie dowiedziec w jakie chlodzenie warto zainwestowac. Lecz nie mam duzo miejsca w obudowie wiec prosze o "małe" propozycje ;) Jestem nowy o wiele jeszcze nie wiem wiec po mnie nie jedzcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Przyczyny mogą być różne, np włączenie AA albo AF w sterach albo marku. Może masz sterowniki źle zainstalowane (instalowane na jakieś poprzednie i coś soię uwaliło). Ja używam sterów Omega 4345 i wynik w 3dmarku 2k1 to ponad 11000 na sprzęcie z podpisu. Pokombinuj ze sterami i ustawieniami a wynik pójdzie w górę. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siadly Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 dzieki. mam jeszcze pytanie. do ilu moge podkrecic ta karte graf. na standartowym chlodzeniu bez obaw o zjaranie :) temperatura na procku 37-39 a na plycie glownej 28 stopni cel. A dokladnie to jest moja karta: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32399703 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 powinna pójść 300/600,ale zacznij od mniejszych wartośći np,275/550 i testuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...