don manfrett Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 No wiec...mam ostatnimi czasy taki glupi pomysl...poszukuje programu ktory pomoze mi sterowac pc za pomoca komend glosowych. Moze ktos...cos.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 www.google.pl - 'sterowanie głosem' Bylo cos od firmy Philips chyba czy jakiejs tam na P.. Ogolnie duzo czasu zajmie nauczenie kompa rozpoznawania polecen - troche meki, a korzysci to juz zalezne od ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don manfrett Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 co do google...to wiem..dopiero co sie zarejestrowalem na forum ale bez przesady...:D ciagne teraz programik o nazwie Speech Commander (czy jakóś tak)...jakies inne propozycje chetnie wyslucham 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 kieds miałem jakis.. ale co to było.. chyba ten komander... z tego co pamietam to nie trzeba było nagrywać swojego głosu (jak w niektórych).. on potrafił rozpoznawać co mówimy po literach (nazwach programów)... tylko 1 bubel był :] np przełazcenie sie na windows komandera wymagało powiedzenie czegos takiego... ekhm... A E I O U Y ... "switch to windows commander four point five" :] ako ze okno tak sie nazywało.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don manfrett Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 dziekuje:)...czekam na kolejne informacje i podpowiedzi:) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...