MarasK Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Czy znacie jakiś programi, który by odtwarzał 3 formaty radiów(ii) internetowych: Winamp, Windows Media Player, Real Audio. Zależy mi, aby skupić je w jednym miejscu, bo nie chcę mieć 3 progów do odtwarzania 4 stacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Zainstaluj sobie kodeki Real Alternative to bedzie już jeden mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don manfrett Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 raczej o takowym nie slyszalem ale goraco polecam wyszukiwarke roznego rodzaju aplicacji;) www.google.pl..tam powinienes cos znalesc...albo na www.programosy.pl tam tesh popatrz...cos powinno byc....pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsubasa Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 A ja mam problem z otwarzaniem radia na głośnikach 5.1.otoz dzwięk mam tylko w dwóch głośnikach a nie w 6 i rozumiem ze dzwiek z radia jest słabej jakości ale może da się jakoś na 6 głośnikach otwarzac, używam winampa do radia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...