zawada Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 czy da rade jakos zmienic numer dysku za pomoca ktorego jest on identyfikowany jako ten model ? dokladnie chodzi o zdjecie hardware global ban z punk bustera. to samo pytanie chcialem zadac o plyte glowna i karte graficzna, bo podobno ban jest zalozony na karte, plyte i dysk. bym byl bardzo wdzieczny za pomoc poniewaz moj mlodszy brat pod moja nieobecnosc dorwal sie do gry i sciagnal jakies czity przez co dostal global bana, niestety na moim komputerze. a ja gram w zupelnie inna gre, no teraz nie moge grac przez tego malego gnojka. prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 nie wiem czy na adres fizyczny karty ale napewno na cos co moja karta ma niepowtarzalnego. zastanawiam sie czy nie wystarczy update biosu, ktory zmieni ID BIOSU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...