xgrey Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 jak w temacie jesli ktos ma taka wersje z tym oryginalnym taktowaniem to bede wdzieczny za podeslanie na adres xgrey@tenbit.pl pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBos18 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Jeśli dasz program do zgrywania biosu na dysk to zgram i podeśle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xgrey Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 sciagnij atitool www.xgrey.boo.pl/ATITool_0.0.23b10.exe wejdz w Settings pozniej w gornym rozwijanym menu wybierz Miscellaneous i na dole masz Dump Bios. Teraz czekam z niecierpliwoscia na biosik :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBos18 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Masz link do biosu: http://members.lycos.co.uk/xxx/bios.rar Ja mam kartę GeCube Radeon 9550 Extreme 128 DDR, pamięci Samsung 3,3ns, taktowania rdzeń - 445MHz, a pamięci - 580MHz. Mam nadzieje, że będzie pasował. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xgrey Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 wielkie dzieki, teraz tylko wgram i napisze jak poszlo :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xgrey Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 aha gdyby to nie byl dla ciebie problem to zainstaluj sobie programik Everest http://www.lavalys.hu/downloads/everesthome151.exe i zobacz czy masz uklad RV350 czy RV360. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBos18 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Sprawdziłem w Aidzie - pisze że to układ RV360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dres252 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 a po wgraniu biosa ile da sie wiecej podkrecić z 445/580 to po wgraniu biosa bedzie wykrywało jako 9600 xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...