fuzz Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Witam Szukam jakiejs plyty pod AMD 64 na socket 754, ktora obsluzy mi gf6600 gt na pci-express 16, baardzo zalezy mi na czasie, wiecie, ceny rosna na swieta:) Z gory dziekuje za pomoc, i jezeli popelnilem jakas gafe to wybaczcie:) I jeszcze gdyby byla w rozsadnej cenie do 450 pln to juz bylby raj:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Nie ma takich i przypuszczam ze nie bedzie - szukaj cos na 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 dokladnie i to jezeli pod amd 64 to dopiero od NF4 tzn plyty z chipsetem nf4 .... i jeszcze jakas VIA chyba jest T890 czy jakos tak tez na s939 z pci-e .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archimonde Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Jest coś takiego jak Abit AX8, ale tylko na 939 i gdyby ktoś mi znalazł w Polsce tą płyte to mu pałę postawię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Archimonde, brat jedzie do canady niedlugo, moze sprowadzic, mozemy sie jakos dogadac:) A co do plyty no to kiszka:/ Athlon 64 na s939 kosztuje duzo wiecej:) Wiec coz, qmpel zamias 6600gt wezmie 9800pro, jakos musi przezyc bez obslugi shaderow 3.0:) Anywayz, dzieki za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archimonde Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Archimonde, brat jedzie do canady niedlugo, moze sprowadzic, mozemy sie jakos dogadac:) A co do plyty no to kiszka:/ Athlon 64 na s939 kosztuje duzo wiecej:) Wiec coz, qmpel zamias 6600gt wezmie 9800pro, jakos musi przezyc bez obslugi shaderow 3.0:) Anywayz, dzieki za pomoc:)Niestety, wiem że to zabrzmi dziwnie, ale musze ją kupić w Polsce bo takie są warunki dzięki, której dostanę kasę. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 No nic, probowalem:) Ale przeciez w Polsce nigdy nie mozna nic ciekawego kupic:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...