Skocz do zawartości
MARTiiii

Katalog c:sytem volume information - do czego w xp

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś może mnie oświećić do czego służy katalog na każdej z partycji dysku pod windowsem XP?

np. D:System volume information_restore{tutaj numerki różne}RP38i jakieś różne pliki *.dll i inne

Do czego to służy, ważne tam rzeczy są?

p.s. Czy komuś kiedyś antyvir pokazywał niby zainfekowane pliki virusem o nazwie adware.cydoor (czegoś takiego nie ma w bazach virusów). MKS coś takiego mi wykrywa w 1 pliku .dll i nie wime co z nim zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyłącz przywracanie systemu... bo:

a) nie korzystasz z tego zapewne

B) składowisko wirusów :lol:

c) zwłaszcza jak próbujesz usunąc wirusa a on od nowa się pojawia...

d) zajmuje 12% dysku... czyli na partycji 60GB jakies 7GB w plecy...

:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyłącz przywracanie systemu... bo:

a) nie korzystasz z tego zapewne

B) składowisko wirusów :lol:

c) zwłaszcza jak próbujesz usunąc wirusa a on od nowa się pojawia...

d) zajmuje 12% dysku... czyli na partycji 60GB jakies 7GB w plecy...

:]

Wystarczy testować sterowniki...i co wtedy?

Co do przywracania systemu, to ilości zajmowanych meksów można ustawić,by mieć minimum bezpieczeństwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:].. a powiedz mi czy testujesz codzien sterowniki? jak jakies nie działają odpalasz w trybie awaryjnym i wyrzucasz urządzenie po prostu i samo sie zaisnatluje.. simple :] i bezproblemowo...

zawsze musie sie znalesc ktos któ w niepotzrebnej zgoła rzeczy znajdzie coś co sie przydaje raz na rok i to jeszcze mało uzyteczne.. bo wraz ze sterownikami to ci sie automagicznie wyinstalują nowe programy i ustawinia.. merci za takie przywracanie... :] ja z tefgo korzystałem 3 razy i o 3 razy za duzo :].. przywraca przywraca.. a potem po 5 minutach sie okazuej ze nic nie przywrócił :D

a jesli usawione minimum okaze sie o 1ego megsa za mało? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi