MARTiiii Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Czy ktoś może mnie oświećić do czego służy katalog na każdej z partycji dysku pod windowsem XP? np. D:System volume information_restore{tutaj numerki różne}RP38i jakieś różne pliki *.dll i inne Do czego to służy, ważne tam rzeczy są? p.s. Czy komuś kiedyś antyvir pokazywał niby zainfekowane pliki virusem o nazwie adware.cydoor (czegoś takiego nie ma w bazach virusów). MKS coś takiego mi wykrywa w 1 pliku .dll i nie wime co z nim zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Przywracanie systemu np. tam sobie kopie wykonuje. To nie wirus ale skasuj i lepiej przeskanuj sobie system np. ad-aware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Cydoor to spyware instalowane np. z FlashGet'em. http://sarc.com/avcenter/venc/data/adware.cydoor.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 trzeba go manualnie czyścić ,gdyż poza dyskiem z systemem generalnie londują tam usuwane pliki(na wszelki wypadek :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 wyłącz przywracanie systemu... bo: a) nie korzystasz z tego zapewne B) składowisko wirusów :lol: c) zwłaszcza jak próbujesz usunąc wirusa a on od nowa się pojawia... d) zajmuje 12% dysku... czyli na partycji 60GB jakies 7GB w plecy... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Uuu no tego się nie spodziewałem że można te katalogi traktować jako TEMP. W takim razie ide je pokasować. Czy to przywracaniem systemu się przydaje kiedykolwiek?? W końcu przeciez robi się kopie sytemu AutoBackUp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 wyłącz przywracanie systemu... bo: a) nie korzystasz z tego zapewne B) składowisko wirusów :lol: c) zwłaszcza jak próbujesz usunąc wirusa a on od nowa się pojawia... d) zajmuje 12% dysku... czyli na partycji 60GB jakies 7GB w plecy... :] Wystarczy testować sterowniki...i co wtedy? Co do przywracania systemu, to ilości zajmowanych meksów można ustawić,by mieć minimum bezpieczeństwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 :].. a powiedz mi czy testujesz codzien sterowniki? jak jakies nie działają odpalasz w trybie awaryjnym i wyrzucasz urządzenie po prostu i samo sie zaisnatluje.. simple :] i bezproblemowo... zawsze musie sie znalesc ktos któ w niepotzrebnej zgoła rzeczy znajdzie coś co sie przydaje raz na rok i to jeszcze mało uzyteczne.. bo wraz ze sterownikami to ci sie automagicznie wyinstalują nowe programy i ustawinia.. merci za takie przywracanie... :] ja z tefgo korzystałem 3 razy i o 3 razy za duzo :].. przywraca przywraca.. a potem po 5 minutach sie okazuej ze nic nie przywrócił :D a jesli usawione minimum okaze sie o 1ego megsa za mało? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Czy to przywracaniem systemu się przydaje kiedykolwiek?? Mi sięprzydaje, Dzięki niemu zawsze po instalacji systemu moge wpisac w start>uruchom RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFsr.inf,Uninstall :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 kilka razy dzięki tej funkcji po zabawachw softquadro,mogłem normalnie uruchomić komp,co do programów zgadzam się ale czyszcze je manualnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...