Theriel Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Witajcie. Poszukuję usilnie komunikatora współpracującego z siecią Gadu-Gadu, ale nie zjadającego takich bajońskich sum mojego biednego CPU (czasami nawet ponad 30%!). Jakie polecanie programy? Ostatnio dużo się pisze i słyszy o Mirandzie -> ale czy nie nadużywa ona sobie zbyt dużej części procesora ? Pozdrawiam Theriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Miranda, Konnekt... - nie zauwazylem dziwnego zuzywania zasobow, polecam w szczegolnosci ten pierwszy, chociaz i na Konnekta warto rowniez zwrocic uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 mirande tez polece Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Akuku - zużywa minimalne ilości ramu, procesora również nie obciąża. Jeżeli nie lubisz (nie chcesz) dłubać w ustawieniach, to odpuść sobie mirandę i zainstaluj akuku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Miranda i grzebanie w konfiguracji? Wystarczy przeciez sciagnac wersje stad, ktora zawiera wszystkie potrzebne wtyczki i wpisac swoj numer oraz ewentualnie haslo do konta gg w opcjach. W zasadzie nic wiecej nie trzeba zmieniac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 ...odpuść sobie mirandę i zainstaluj akuku.AQQ testowałem przez kilka minut - do pierwszej reklamy. :D Mirandę używam od roku, jestem bardzo zadowolony. Na razie nie znalazłem nic lepszego. Fajny jest też Konnekt, ale do wyświetlania emotikonek potrzebuje Internet ExploDera. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 AQQ :] I sysko jasne.. oczywiscie polecam Akuku, testowalem konnekta ale mi nie lezy jakos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drawid Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 A ja polece Konnekta. Duzo sie z nim napracowalem zanim zaczal wygladac (dzialac tak jak chcialem), ale to i tak banal w porownaniu z miranda:( . Nie powiem, zebym sie znal super, ani nie powiem, ze jestem lamerem, ale ona mnie przerosla :(. Niby dzialala, ale nie potrafilem z nia zrobic tego, co zrobilem z konnektem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 To moze pochwal sie co zrobiles z Konnektem, bo dla mnie Miranda jest naprawde prosta w konfiguracji, chociaz ja dorzucilem tylko kilka wtyczek, wklepalem pare danych i na tym sie skonczylo. Z Konnektem mialem wiecej problemow, niestety kiedy go testowalem (okolice wakacji) mial zbyt duzo bledow, czasem sie przywieszal, czasem zzeral nieco procka, na tym polu Miranda wygrywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drawid Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 No Konnekt ma mase bledow i pewnie jeszcze dlugo bedzie mial. Natomiast mimo to, udalo mi sie z niego zrobic cos, co przzypomina gg, ale ma o wiele wiecej funkcji. Miranda swoim wygladem mnie odstarszyla, a poza tym, to nawet nie wiedzialem jak sie wziac za jej konfiguracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witajcie. Poszukuję usilnie komunikatora współpracującego z siecią Gadu-Gadu, ale nie zjadającego takich bajońskich sum mojego biednego CPU (czasami nawet ponad 30%!). Jakie polecanie programy? Ostatnio dużo się pisze i słyszy o Mirandzie -> ale czy nie nadużywa ona sobie zbyt dużej części procesora ? Pozdrawiam Theriel Ja znowu polecę tlena. Na jego korzyść można zaliczyć poprawne działanie maili w nast przypadkach: komunikator ----> SMS SMS -----> komunikator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...