barakuda Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Potrzebuję program który potrafi zamienić system plików ext3 na fat32, pomóżcie bardzo proszę.Pozdrawiam. PM7.0 nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 zamienic w znaczeniu zamienic+dane moga zostac wykasowane czy zamienic+dane zostaja? jesli to pierwsze to linuxowy fdisk powinien sobie z tym poradzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Albo program do partycjonowania podczas instalki linuxa . Odpalasz instalke dochodzisz do dysku ,konwerujesz i robisz reboota nie konczac instalki :P Mi sie to udalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barakuda Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Chodzi mi o to że nie chce przenosić danych tylko mieć pusty dysk w formacie plików fat 32 , dysk nie jest mój tylko kolegi a zrobił z nim tak : na dysku był system plików fat 32 i win 98 , jedna partycja podstawowa i jedna rozszerzona , na to zainstalował mandrake8.2 i po instalacji nie widział partycji widosowych więc odpalił dosa z dyskietki i fdiskiem namieszał tak że teraz nie moża uruchomić linuxa ani go zainstalować bo podczs próby instalacji dochodzi do systemu plików i wywala błąd.Dodam ze ja z linuxa jestem zielony więc proszę się nie śmiać jak coś napisałem nie tak i proszę jeszcze raz o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 To podlacz ten dysk do innego kompa i potem PM-mem sprawdz co jest nie tak ,jak trza to wtedy jeszcze raz formatnij do odpowiedniego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...