Bull_Byk Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Problemem jest ze mam gadu-gadu 6.0[154] a niedawno zianstalowalem win xp pro z SP2 a emoty w gg sie nie animuja. Stoja w miejscu jak glupie. :/ i nie wiem czego to przyczyna. przypuszczam ze to cos z winem ale pewnosci nie mam. Mysle ze jedyne co moglo zaszkodzic z tego co instalwoalem to albo Java ktora musialem doisntalowac albo sterowniki karty graf(Nvidi) ale moge sie mylic moze to cos innego. Pomozcie, zasugerujcie cos!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 delete gg.exe .. instal coś_niekomercyjnego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ja nie mowie o przechodzeniu na co innego tylko chce rozwiazac problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 GG niestety korzysta z IE, w opcjach IE zaznacz "odtwarzaj animacje ..." (lub jakoś podobnie). Radę Pelzaka popieram w 100,01%. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 GG niestety korzysta z IE, w opcjach IE zaznacz "odtwarzaj animacje ..." (lub jakoś podobnie). Paulo dzieki za rade ;) Dokladnie nazywa sie to "odtwarzaj animacje na stronach web" w opcjach internetowych ;) Dzieki za rade. Koniec Tematu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 "PSL..wiadomo - uparty chłop" :lol: ja tez keidyś nie chciałem uzywac total ko.. wróc.. wtedy windows komandera.. myslałem ze okienka sa dobre... :twisted: ale to było dawno i nieprawda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...