FumFel_20 Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 morgholm dzieki, narazie sciągam auroxa, juz koncze czwarty cd.Ale zrobie tak jak mówisz.Polatam po tych stronkach z rpm;ami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Polecam www.rpmfind.net. Wez pod uwage, ze rpmy z innych dystrybucji NIE MUSZA dzialac poprawnie na Twojej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makopol Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Po pierwsze popracuj nad ortografia i gramatyka' date=' bo tego sie nie da czytac[/b']. hmm.....jakoś nikomu nic nie przeszkadza a ty sie prywaliłeś.Jestes jakis inny chyba bo ihmo pisze zrozumiale.Jezeli chodzi o mandraka to zaraz zabieram sie ponowneą instalacje bo juz mam dość.Moze to coś pomoze :/ mnie tez przeszkadza. nie chcę uzywać słów obraźliwych, ale popracuj nad pisaniem. uzywaj edytora tekstów ze sprawdzaniem pisowni i poprawiaj podkreslone na czerwono wyrazy. Ja tez jestem inny i też się "prywalam" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 W koncu ktos mnie poparl ;-) Tu nie chodzi o to, zeby sie czepiac dla samego czepiania, bo takie jestesmy megawyjadacze, ze tylko to nam zostalo. Po prostu czesto posty wysylane przez poczatkujacych sa napisane tak niechlujnym i niedbalym jezykiem, ze nie tylko razi ortografia czy interpunkcja, ale wrecz czasem ciezko zrozumiec sens tego, co ktos wyplodzil. Po drugie, pytania trzeba zadawac jasno. Nie czepiam sie tutaj juz Fumfla czy kogos konkretnego, ale wszystkich, ktorzy niedbale podchodza do sprawy zadania samego pytania. Pomijam fakt, ze taki a nie inny styl pisania swiadczy jakos o kulturze osobistej. Polecam lekture: http://rtfm.killfile.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...